Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wie ktoś gdzie aktywista komuistyczny Komosa ma pochowana jakąś bliska rodzinę? Chętnie ja sie tam odpowiednio podpisze na wieńcu.
To nie jest prywatny grób Kaczyńskiego. To ogólnodostępny potworek rzeźbiarski i każdy może tam złożyć swój wieniec.
Tylko prawdziwa kurwa mogła taką tabliczkę tam umieścić. Brakowało jeszcze tylko "Głosuj na KO"
Jakby mi brata zamordowano, a potem sobie z tego ktoś robił bekę, też bym się wkurwił. Wiem, zaraz powiecie, że to był przecież wypadek, że ktoś taki szlachetny jak Putin nie mógł tego zrobić. A jak ostatnio spadł samolot z Priżoginem i jego ludźmi to też był wypadek i ci, którzy sugerują sprawstwo kierownicze Putina to szury i płaskoziemcy.
Pokaz dowody ze to byl zamach no kurwa pokaż je może i ja uwierzę w ta tępa propagandę. Antek cie przekonał jak rozwalał ze swoimi ekspertami puszki po piwie albo parówki ? Dzięki komisji macierewicza wiesz ze to było morderstwo ?
Pokaz dowody ze to byl zamach no kurwa pokaż je może i ja uwierzę w ta tępa propagandę. Antek cie przekonał jak rozwalał ze swoimi ekspertami puszki po piwie albo parówki ? Dzięki komisji macierewicza wiesz ze to było morderstwo ?
i to jest właśnie po to, byście się kurwa żarli zamach, nie zamach..a nie bo zamach, a nie bo nie prawda, a nie bo ty jestes głupi!, a nie bo Ty jesteś!
i tak 14 lat kurwa .
Japierdole, Nie ma ratunku dla Polski.
Jakby mi brata zamordowano, a potem sobie z tego ktoś robił bekę, też bym się wkurwił. Wiem, zaraz powiecie, że to był przecież wypadek, że ktoś taki szlachetny jak Putin nie mógł tego zrobić. A jak ostatnio spadł samolot z Priżoginem i jego ludźmi to też był wypadek i ci, którzy sugerują sprawstwo kierownicze Putina to szury i płaskoziemcy.
Co najmniej 33 miliony złotych kosztowała podkomisja smoleńska z czego 12,5 miliona poszło na pensje. Ustalenia komisji są takie, że długo gotowane parówki pękają.
U ruskich wszystko dzieje się przypadkiem i nie wiadomo kto maczał w tym palce. Przypadkiem spadają samoloty, przypadkiem znika kilka milionów ludzi, po czym okazuje się że są na Syberii i pieszo muszą wracać, żeby zasilić armię. Przypadkiem ukropina oddaje Krym, przypadkiem ginie kilkadziesiąt tysięcy oficerów i znajdują ich po kilku latach, ale przez 50 lat nikt nie wie kto zabił. Przypadkiem na molo rudy randkuje z putinem niedługo przed kastastrofalnym błędem pilotów. Przypadkiem gówniarstwo ogłupione propagandą wybiera u nas rudą szuję, niemieckiego pachołka i jego kupmpla, męża żydówki. Nawet w Niemczech powstała książka, kto z Polaków maczał palce w zamachu. Jesteśmy bananową republiką rządzoną przez służby i Niemców.
i to jest właśnie po to, byście się kurwa żarli zamach, nie zamach..a nie bo zamach, a nie bo nie prawda, a nie bo ty jestes głupi!, a nie bo Ty jesteś!
i tak 14 lat kurwa .
Japierdole, Nie ma ratunku dla Polski.
Masz nick adekwatny do Twojej wypowiedzi
U ruskich wszystko dzieje się przypadkiem i nie wiadomo kto maczał w tym palce. Przypadkiem spadają samoloty, przypadkiem znika kilka milionów ludzi, po czym okazuje się że są na Syberii i pieszo muszą wracać, żeby zasilić armię. Przypadkiem ukropina oddaje Krym, przypadkiem ginie kilkadziesiąt tysięcy oficerów i znajdują ich po kilku latach, ale przez 50 lat nikt nie wie kto zabił. Przypadkiem na molo rudy randkuje z putinem niedługo przed kastastrofalnym błędem pilotów. Przypadkiem gówniarstwo ogłupione propagandą wybiera u nas rudą szuję, niemieckiego pachołka i jego kupmpla, męża żydówki. Nawet w Niemczech powstała książka, kto z Polaków maczał palce w zamachu. Jesteśmy bananową republiką rządzoną przez służby i Niemców.
No tak nick Antoni duzo wyjasnia. Tworki kolego i to szybko. Ciekawe czemu nie piszesz jak to wojtyla rankowal z putinem? czemu nie piszesz jak to kaczysnki rankował z ławrowem ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów