18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
🔥 Chłopięce zabawy - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
3m 2012-12-20, 22:36 1
Jeśli powiecie, że to jest sztuka to postawcie samochód i poczekajcie aż ktoś wam go ojebie szprajem razem z szybami i spierdoli.
Zgłoś
Beziq 2012-12-20, 22:39 3
Maszynista powinien mieć przy sobie chociażby gaz pieprzowy albo paralizator(a najlepiej coś z ostrą amunicją), żeby gnojków "unieruchomić".
Zgłoś
Autor 2012-12-20, 22:42 1
Skurwysynom zamalował bym okna w domach na 25 lat może by kurwa zmądrzeli ...
Zgłoś
MareKSG 2012-12-20, 22:44 1
Pytanie: na chuj? Ja rozumie jak ktoś namaluje coś ciekawego na murze (oczywiście z odpowiednim pozwoleniem) ale malowanie pociągu i to w dodatku tak chujowo? Nie wiem co to za moda i o co w tym chodzi ale jak dla mnie to rozrywka dla idiotów.
Zgłoś
P................0 2012-12-20, 22:50
jeszcze moze chcesz pozwolenie na sciaganie piratow z neta
Zgłoś
L................a 2012-12-20, 22:55
Niemcy też mają swoją Łódź.
Zgłoś
peersil 2012-12-20, 22:58
A później kurwa się narzeka na chujowy stan pociągów... po co inwestować w nowe jak wandale i tak nie uszanują, to niech malują stare...
Zgłoś
Pts 2012-12-20, 23:00 1
Piękna akcja. Respekt
Zgłoś
beniokk 2012-12-20, 23:01 2
lasyk napisał/a:

I co to ma kurwa być? Ani to ładne ani ciekawe. Szkoda szpraju.

Człowieku chłopaki odj*bali grubą stylówe a ty pierd*lisz jakieś głupoty.
Zgłoś
1PalucH 2012-12-20, 23:02 3
Kurwa mać. Tu chodzi o adrenalinę Ja się jaram a chłopaki z filmu Men In Black 2 to ponoć robili to przez to że kiedyś SOKisci złapali ich kolegę, i położyli go na torach, po czym podjeżdżali pociągiem do niego. Chuj, wole pomalowane pociągi niż takie zjebane szare. Dziękuje. Dobranoc.
Zgłoś
TheMichaThe 2012-12-20, 23:35
Pomazali kurwa pociąg i się cieszą. Żadnego pożytku.
Zgłoś
Din 2012-12-20, 23:44 2
@1PalucH
Jak chcesz adrenaliny to wysmaruj tak samochód staremu, kop adrenaliny gwarantowany.

@Film
Typowe zezwierzęcenie człowieka, znaczą teren jak bezpańskie kundle. A potem prześcigają się w internecie gdzie to oni nie naszczali. Ciekaw jestem dlaczego swoich rzeczy tak nie "upiększają" (samochód, dom)? Domyślam się, że są świadomi tego, że ich bohomazy wglądają jak gówno i nie chcieliby, żeby jakakolwiek ich własność tak wyglądała. Przez te ich bazgroły wiele miast bije swoim urokiem depresji na kilometry. Ci cali graficiarze są na równi z skurwysynami rozbijającymi szyby na przystankach i wyrzucających śmieci do lasu. Bo jak państwowe/publiczne to można to napierdalać jak się chce, nie? Otóż kurwa nie, ja nie chcę, żeby moje miasto było opędzlowane jakimś syfem. Nikt nie chce, tylko ci idioci. A to tylko ich jeszcze bardziej nakręca, bo wydają się, że ich społeczeństwo nie rozumie. Biedni uciśnieni artyści. Dlatego wciskają nam swoją sztukę na siłę i myślą, że przejrzymy kiedyś na oczy. Chuj im w dupę.
Ludziom z filmu życzę kulki od wkurwionego SSmana rozpaczającego nad tym, w co społeczeństwo niemieckie się zmieniło.
Zgłoś
albercik1337 2012-12-21, 0:05 2
"Cudze chwalicie, swego nie znacie" - grupa "etam" z Łodzi

Zgłoś
Piechur23 2012-12-21, 0:17 1
Wandalizm to kopanie śmietników, rozpierdalanie przystanków lub pisanie HWPD na ścianie. Graffiti to nie wandalizm. Niestety jak w każdej grupie tak również u graficiarzy są osoby które psują opinie reszcie. Żeby ktoś się do mnie zaraz nie przyjebał to odrazu dodam że nie popieram jeżeli ktoś jebnie nawet ładne graffiti na nowej elewacji (to uważam za wandalizm) ale jeżeli ktoś na obdrapanej, obskurnej ścianie namaluje "dzieło sztuki" to jest nazywany wandalem... co to komu przeszkadza? Tak jako ciekawostka w Lublinie za zgodą MPK pomalowano 1 autobus (starego przegubowego IKARUSa) przed pomalowaniem wyglądał po prostu obskurnie, po pomalowaniu wyglądał zajebiście.
Zgłoś
asdator 2012-12-21, 14:45
@albercik1337 nie ma to jak porównać legal z nielegalem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem