Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Typek dostaje 20 miesięcy pierdla (z 30 pierwotnych bo 1/3 mu sąd odjął za przyznanie się do "winy") za post na fb o treści:
Cytat:

Nie chcę aby moje pieniądze szły na imigrantów którzy gwałcą nasze dzieci i mają priorytet

Kurwa mać UK upadło już.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-11-11, 20:58 ]
ojagodzinski napisał/a:

ten post to kłamstwo jest

reuters.com/fact-check/clipped-video-mans-sentencing-over-social-media...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
dżonyłojlker 2024-11-09, 13:31 66
To jest na serio?

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
lubieswinie 2024-11-09, 13:41 37
dżonyłojlker napisał/a:

To jest na serio?

Tak
Zgłoś
Bro 2024-11-09, 13:48 41
Ja pierdolę, nie wierzę.
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-09, 13:50 203
Kurwa typ w peruce z XIX wieku skazuje gościa za komentarz w internecie. Co za pojebany świat.
Zgłoś
zn506 2024-11-09, 14:01 35
dżonyłojlker napisał/a:

o jest na serio

W UK siedzi więcej ludzi za wpisy nieprzyjazne dziczy islamskiej niż w Rosji - za obrazę władz. Ot- wolność słowa. Ja sam służyłem w SG - zostałem skazany za wpis nieprzychylny islamskim terrorystom - odnosił sie wprost do terrorystów, pod artykułem o terroryście, bez wulgaryzmów, bez nawoływania - po prostu negatywna opinia o terrorystach = 6 m-cy w zawiasach.
Zgłoś
kranik123 2024-11-09, 14:03 36
Chłopak sędziego chyba miał okres i stąd tak surowa kara.
Zgłoś
smc 2024-11-09, 14:05 5
Anna Maria Wesołowska. To jest fragment programu telewizyjnego.

Ale przyznam, że jak powiedział proszę wstać, to wstałem przed komputerem.
Zgłoś
SławomirSulej 2024-11-09, 14:09 45
To tak poważnie? Nie napisał: czarnuchów, jebane małpy lub dzicz z Afryki, tylko poprawnie politycznie imigrantów i został skazany za coś co wszyscy biali uważają za normę? Tak jak kościół niech sam sobie znajduje darczyńców tak imigranci, jeśli popierają ich politycy niech czerpią od nich całymi garściami. ALE OD MOJEJ KASY WARA SKURWYSYNY!!! W demokracji rząd nie jest rządem tylko służbą wybieraną przez naród, aby reprezentowała nasze finanse w świecie, zarządzała nimi w naszym imieniu oraz zapewniała nam życie na jak najlepszym poziomie. Nie sprawdzają się z nałożonych na nich obowiązków to wypad skurwysyny na bruk. Tak to powinno wyglądać w normalnym demokratycznym kraju. Niestety przez to, że ludzie olewają wybory te świnie przy korycie zmieniają jedynie flanki i dalej żrą nasze pieniądze, bo to jedyne co potrafią. A głosują na nich ich zwolennicy, bo ci którzy powinni ich wyjebać z tego chlewu nie mają na kogo głosować i grzeją dupy w domu, krzycząc później najgłośniej: Dlaczego te kurwy to robią?
Zgłoś
MalyjohC 2024-11-09, 14:11 4
Masz źródło, że to nie fejk ?
Zgłoś
zn506 2024-11-09, 14:11 9
Niech ktoś poda stronęgdzie to było zamieszczone - przez VPN sam bym napisał co myślę o beżu
Zgłoś
marianer7 2024-11-09, 14:32 5
zamordyzm pełną parą , masz siedzieć cicho i sie uśmiechać , a globalna siatka rządząca robi co im pasuje
Zgłoś
sberek38 2024-11-09, 14:42 1
Obstawiam, że to profilaktyczna ustawka służb, mająca na celu zniechęcić naśladowców. wygląda podobnie sztucznie jak samo aresztowanie tego "hejtera"
Zgłoś
Borsukas 2024-11-09, 14:42 5
Pan z tupecikiem totalnie odwaliło
Zgłoś
chorym 2024-11-09, 14:48 23
Najlepsze jest to że ich więzienia są tak przeludnione mędzyinnymi imigrantami, że nie dość że za ten post dostał 20 miesięcy to jeszcze go tam przekopią i zruchają xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów