Typek dostaje 20 miesięcy pierdla (z 30 pierwotnych bo 1/3 mu sąd odjął za przyznanie się do "winy") za post na fb o treści:
Cytat:
Nie chcę aby moje pieniądze szły na imigrantów którzy gw🤬cą nasze dzieci i mają priorytet
K🤬a mać UK upadło już.
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-11-11, 20:58 ]
ojagodzinski napisał/a:
ten post to kłamstwo jest
reuters.com/fact-check/clipped-video-mans-sentencing-over-social-media...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To jest na serio?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
dżonyłojlker napisał/a:
To jest na serio?
Tak
Bro
2024-11-09, 13:48
Ja p🤬lę, nie wierzę.
K🤬a typ w peruce z XIX wieku skazuje gościa za komentarz w internecie. Co za poj🤬y świat.
dżonyłojlker napisał/a:
o jest na serio
W UK siedzi więcej ludzi za wpisy nieprzyjazne dziczy islamskiej niż w Rosji - za obrazę władz. Ot- wolność słowa. Ja sam służyłem w SG - zostałem skazany za wpis nieprzychylny islamskim terrorystom - odnosił sie wprost do terrorystów, pod artykułem o terroryście, bez wulgaryzmów, bez nawoływania - po prostu negatywna opinia o terrorystach = 6 m-cy w zawiasach.
Chłopak sędziego chyba miał okres i stąd tak surowa kara.
smc
2024-11-09, 14:05
Anna Maria Wesołowska. To jest fragment programu telewizyjnego.
Ale przyznam, że jak powiedział proszę wstać, to wstałem przed komputerem.
To tak poważnie? Nie napisał: cz🤬chów, j🤬e małpy lub dzicz z Afryki, tylko poprawnie politycznie imigrantów i został skazany za coś co wszyscy biali uważają za normę? Tak jak kościół niech sam sobie znajduje darczyńców tak imigranci, jeśli popierają ich politycy niech czerpią od nich całymi garściami. ALE OD MOJEJ KASY WARA SK🤬YSYNY!!! W demokracji rząd nie jest rządem tylko służbą wybieraną przez naród, aby reprezentowała nasze finanse w świecie, zarządzała nimi w naszym imieniu oraz zapewniała nam życie na jak najlepszym poziomie. Nie sprawdzają się z nałożonych na nich obowiązków to wypad sk🤬ysyny na bruk. Tak to powinno wyglądać w normalnym demokratycznym kraju. Niestety przez to, że ludzie olewają wybory te świnie przy korycie zmieniają jedynie flanki i dalej żrą nasze pieniądze, bo to jedyne co potrafią. A głosują na nich ich zwolennicy, bo ci którzy powinni ich wyj🤬 z tego chlewu nie mają na kogo głosować i grzeją dupy w domu, krzycząc później najgłośniej: Dlaczego te k🤬y to robią?
Masz źródło, że to nie fejk ?
Niech ktoś poda stronęgdzie to było zamieszczone - przez VPN sam bym napisał co myślę o beżu
zamordyzm pełną parą , masz siedzieć cicho i sie uśmiechać , a globalna siatka rządząca robi co im pasuje
Obstawiam, że to profilaktyczna ustawka służb, mająca na celu zniechęcić naśladowców. wygląda podobnie sztucznie jak samo aresztowanie tego "hejtera"
Pan z tupecikiem totalnie odwaliło
Najlepsze jest to że ich więzienia są tak przeludnione mędzyinnymi imigrantami, że nie dość że za ten post dostał 20 miesięcy to jeszcze go tam przekopią i zr🤬ają xD