18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
40 osób "na pace"
PiotrekS • 2014-07-19, 18:14
Cytat:

Lubuscy policjanci zatrzymali do kontroli ciężarowego stara. W trakcie sprawdzania auta wyszło na jaw, że kierowca na pace samochodu przewoził...40 osób! Funkcjonariusze zatrzymali mu uprawnienia i skierowali w tej sprawie wniosek do sądu. Jak sądzicie, czy nieodpowiedzialność uczestników ruchu ma jakiekolwiek granice...?

Ciekawią mnie efekty ewentualnego wypadku
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2014-07-19, 18:18 4
oj tam w autobusie tyle samo jedzie a w razie wypadku liczba ofiar podobna...
Zgłoś
Kaskaderdx10 2014-07-19, 18:22 5
HAL9000/2 napisał/a:

oj tam w autobusie tyle samo jedzie a w razie wypadku liczba ofiar podobna...

ja myśle że w autobusie gorzej bo tam jest o co sie pierdolnąć... uchwyty, rurki, kasowniki itp.
Zgłoś
PiotrekS 2014-07-19, 18:27
Kaskaderdx10 napisał/a:

ja myśle że w autobusie gorzej bo tam jest o co sie pierdolnąć... uchwyty, rurki, kasowniki itp.

Ale jakby na taką pakę najechał TIR? Wyborny materiał na Harda
Zgłoś
k................1 2014-07-19, 18:27 2
Byli tak dobrze upchani, że nikomu by się nic nie stało.
Zgłoś
garota 2014-07-19, 18:31 11
Naśmiewamy się z całego świata, a sami zapierdalamy jak jakieś jebane chinole.
Zgłoś
~Vuko 2014-07-19, 18:33
PiotrekS napisał/a:

A widziałeś kiedyś mielone mięso na sznycle? To wyobraź sobie że skutki wypadku wyglądałyby o niebo lepiej
Zgłoś
clean_east_wood 2014-07-19, 18:37 4
W PRL "państwo" nie robiło takich problemów jak teraz. Jebany "dekalog" ,który mówi ci co możesz,a co nie. Niech zabiorą na wsi konie bo jak ciągną wozy to nie ma na foteli tylko drewniana deska do siedzenia.
Zgłoś
Nemayu 2014-07-19, 18:43 6
Nieodpowiedzialność? Narazili na niebezpieczeństwo tylko i wyłącznie siebie. Nasz dobry pan troszczy się o niewolników i zakazuje narażać życie. Mój kraj taki piękny.

W wypadkach lotniczych giną wszyscy pasażerowie. Zakażmy latania samolotami...
Zgłoś
whereIsMyGoat 2014-07-19, 18:51 3
PiotrekS napisał/a:

Panie starem jechał, martw się raczej o to co by w niego przywaliło a nie o to co przewoził...
Zgłoś
bloodwar 2014-07-19, 18:55
Mój sąsiad robi w budowlance i od przeszło 20 lat wozi tak ludzi, kiedyś jeszcze żukiem (3 w kabinie, reszta na pace gdzie nia było nawet ławeczek żeby usiąść) teraz Transitem ale w identycznych warunkach i jakoś nic się nie stało. Pizdusie jęczą "co by nie było gdyby" ale fakt jest faktem - jadąc na trzeźwo, spokojnie te przepisowe 70-90 na godzinę i to na dodatek czymś znacznie większym niż osobówka raczej trudno o wypadek
Zgłoś
CYPRIAN 2014-07-19, 19:23
w tej pace byli bardziej bezpieczni niz w brdmie
Zgłoś
LaChupacabra 2014-07-19, 20:06 1
Znowu byłaby beka na cały świat z Polski jakby wjechał im w dupę TIR. Już widzę nagłówki w Der Spiegel:
Cytat:

Ein Unfall in Polen aufgetreten. Drei-Personen-LKW wurde durch eine Klasse TIR-Fahrzeug getroffen. 26 Passagiere des LKW wurde getötet und 14 schwer verletzt.

Zgłoś
Dawidof 2014-07-19, 20:15
Kiedyś normalne dziś się staje nie normalne.
Zgłoś
kopnijkota 2014-07-19, 23:24 1
Prawie jak kiedyś maluchem na wiejską zabawe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem