18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
99% ludzi nie potrafi odpowiedzieć prawidłowo
a................0 • 2013-12-30, 4:43
Ponieważ ostatnio popularne są zagadki w stylu "kiedy miałem 2 lata, moja siostra była 2x młodsza ode mnie", a mało bawi mnie sprawdzanie inteligencji robotników od łupania kamieni tudzież masażystów z Kielc i okolic, proponuję coś podobnego, ale level hard.

Dla zwycięzców piwo. A jeśli ktoś zbuduje działający napęd wg. mojego pomysłu -- oddam prawa pozwalające opatentować wynalazek.

Z uprzejmymi pozdrowieniami,

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kopdzio 2014-01-01, 14:28 1
@mastmc

Podobno ale to nie jest jeszcze udowodnione ze neurony osiągają większa prędkość od prędkości światła, może za parę lat uda się to zbadać i okaże się ze teoria Einsteina nie była słuszna.
Zgłoś
Damain 2014-01-01, 14:31 2
...ktoś sobie życzył zmądrzeć w nowym roku?
Zgłoś
ellsworth 2014-01-01, 14:48 3
mastmc napisał/a:

Obrazek

Tyle się naliczyłeś i wszystko na marne, bo nie zauważyłeś że w zadaniu jest błąd uniemożliwiający jego poprawne rozwiązanie - przyśpieszenie statku podane jest w m/s. Przykro mi, spróbuj następnym razem.
Zgłoś
mastmc 2014-01-01, 15:12
@Up
To zadanie i tak trzeba było naciągać, żeby było jako tako rozwiązywalne. Z resztą i tak wiemy z treści, że chodzi o przyspieszenie a nie prędkość dlatego nawet tego błędu nie brałem pod uwagę. Piwo za spostrzegawczość.
Zgłoś
noname128939812 2014-01-01, 15:49
Zgadłem, gdzie moje piwo?

(Nikt nie pisał, że trzeba wpisać wynik )
Zgłoś
szoszana 2014-01-01, 15:59
Miałam dopa z fizyki tylko dlatego,że donosiłam uzupełniony zeszyt , a i tak wiem ,że to 3 lata, 7 dni, 16 godzin, 5 minut i 12 sekund więc proszę, nie róbcie z siebie więcej idiotów.
Zgłoś
Adam1394 2014-01-01, 16:02
@mastmc

Bongman prawą to sobie może pomachać nogą.

W języku polskim liczby mnogie zapisuje się przez OM, tępa głowo.
Zgłoś
przeorka12 2014-01-01, 16:41
niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego siostra ma lecieć statkiem z prędkością większą niż prędkość światła? jest to możliwe?
Zgłoś
worldbeme 2014-01-01, 16:49
Autor zapomniał jeszcze czym jest wiek biologiczny... i od czego jest uzależniony. Pomijam błędnie podane przyspieszeniu, to brak jest wystarczających danych. Powinniśmy np. wiedzieć jak odżywia się rodzeństwo, czy ma jakieś używki czy ćwiczy, choruje przewlekle.
Jeśli chciałbyć " super sarkastyczny" i pokazać jaki jest mądry to powiem Mu: jesteś niżej niż Ci debile którzy odpowiedzi na tamto proste zadanie nie znali. Przynajmniej nie udawali kogoś kim nie są.
Zgłoś
KMD 2014-01-01, 18:14
Ja pierdolę. Po czytaniu takich zadań, zadaję sobie pytanie: Po chuj się pchałem do klasy mat-fiz.
Jak Alphaz poda odpowiedź to dajcie znać ;<
Zgłoś
Catacombe 2014-01-01, 19:05
kopdzio napisał/a:

@mastmc

Podobno ale to nie jest jeszcze udowodnione ze neurony osiągają większa prędkość od prędkości światła, może za parę lat uda się to zbadać i okaże się ze teoria Einsteina nie była słuszna.

Neurony? Zajebiście, mój mózg jest szybszy od światła
Zgłoś
Gl0BaL 2014-01-01, 22:29 1
To weźcie jeszcze ogarnijcie całkę z ujemnego przyrostu różnicy wieku biologicznego, będzie fazka...
Zgłoś
kothletino 2014-01-02, 0:38
Imm420 napisał/a:

Odpowiedź jest zawarta w pytaniu
Pyt: Podaj dokładną różnicę wieku...
3 lata, 7 dni, 16 godzin, 5 minut i 12 sekund

Po co na siłę uświadamiać ludzi którzy chcą być mądrzy ?

Łap browara !
Zgłoś
c................7 2014-01-02, 1:21
Dałem piwo w chwili gdy zorientowałem się, że jestem idiotą. Pozdrawiam.
Zgłoś
nox88 2014-01-02, 1:58
biszkopt14 napisał/a:

Co kurwa?O ile w 2631roku będzie księżyc i ziemia,to nie w linii prostej bo księżyc krąży po orbicie i nie trafiłbyś do stacji.

Taki jesteś kurwa mądry, a nie pomyślałeś, że można wziąć poprawkę na krążenie księżyca i lecieć prosto celując w obliczony punkt.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem