Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:48
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Seymouro1908 2024-11-25, 14:36 60
Wow! Nieźle pojebane
Zgłoś
Gieros35 2024-11-25, 14:59 1
Nastąpilo polaczenie, to szatański ekperyment elyona muzga, neuralink na bluetooth 8.01
Zgłoś
T3RMINATOR 2024-11-25, 15:18 3
Stracił głowę dla mamby
Zgłoś
Liczer 2024-11-25, 15:18
jak?
Zgłoś
raxi109 2024-11-25, 15:22 1
Co to za czary
Zgłoś
Czester 2024-11-25, 15:26 1
Matrix jaki czy co?
Zgłoś
Szybki306 2024-11-25, 15:34 23
Bydlę nawet z uciętym łbem potrafi ujebać l,jak ja kurva nie cierpię tej gadziny
Zgłoś
Antoni79 2024-11-25, 15:35 3
Zupełnie jak polskie damy.
Zgłoś
modified1 2024-11-25, 15:35 26
Ludzie serio są zdziwieni że po odcięciu głowy węża ten potrafi jeszcze reagować? Ja pierdole w jakiej piwnicy wyście wyrastali xD
Zgłoś
Pietrushka 2024-11-25, 15:38 19
Jakby ciało i głowa stanowiły dwa osobne "cosie".
Może wąż to tak naprawdę dwa ziomki w jednym ciele. Jeden jest głowobrzuchem a drugi nogodupą xD
Zgłoś
Gerald 2024-11-25, 15:51
Antoni79 napisał/a:

Zupełnie jak polskie damy.

A twoja matka nie jest Polką ?
Zgłoś
psotna_cipka 2024-11-25, 16:11 3
Pojebanie z poplątaniem. Ujebał sam siebie, nie wiedząc o tym.
Zgłoś
Kurisu 2024-11-25, 16:37 4
modified1 napisał/a:

Ludzie serio są zdziwieni że po odcięciu głowy węża ten potrafi jeszcze reagować? Ja pierdole w jakiej piwnicy wyście wyrastali xD

Mi się jeszcze nie zdarzyło odcinać głowy węzowi i patrzeć jak jeszcze gryzie po dekapitacji

Za to widziałem na sadisticu jak ludzie tracili głowy i jakoś się nei ruszali. Nawet był przypadek gdzie koleś dostałem nożem w szyję i po 12s już był martwy.
Zgłoś
Antoni79 2024-11-25, 16:44
Kurisu napisał/a:

Mi się jeszcze nie zdarzyło odcinać głowy węzowi i patrzeć jak jeszcze gryzie po dekapitacji
Za to widziałem na sadisticu jak ludzie tracili głowy i jakoś się nei ruszali. Nawet był przypadek gdzie koleś dostałem nożem w szyję i po 12s już był martwy.

Człowiek po szybkiej dekapitacji może jeszcze biec kilkadziesiąt metrów. Kiedyś zabijałem karpie. Obcięte łby cały dzień ruszały się. Psy, koty nie chciały dotknąć, aż na koniec spaliłem w piecu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem