Paryż Kalifat Francuski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Paryż Kalifat Francuski
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Źdźbło napisał/a:
Niedługo kalifat lechicki. No ale uśmiechamy sie
Z takimi pizdami jak ty to z pewnością jest możliwe.
Każdy tęskni na obczyźnie za tym co kochał w swoim kraju. Ja tęskniłem za pierogami, naleśnikami i BLIK'iem. Oni tęsknią z szariatem, rozbojem i kozami.
Źdźbło napisał/a:
klasyk musi być : Już widzę oczami wyobraźni jak szeroko bedą się uśmiechać kobiety, dziadkowie ,dzieci '' usmiechniętych '' oj jak szeroko...
banerr napisał/a:
"Masz poważne niedojebanie mózgowe. Ktoś będzie się narażał na kosę za nie swój towar." - banerr - komentarz gdy czarny kradł towar spod żabki.
Zdecyduj się, jesteś w końcu pizdą czy nie ?
banerr napisał/a:
Ty, ale do swoich to ty nie skacz, bo jak przyjdzie co do czego, to znów będziemy napierdalać się między sobą, zamiast stawić czoła problemowi.
Źdźbło napisał/a:
Od 15 października tak obiecujecie. Mieli być na drugi dzień, a tu chuj. Chyba się nie doczekam.
Tydzień Kultury Afgańskiej
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
klasyk musi być : Już widzę oczami wyobraźni jak szeroko bedą się uśmiechać kobiety, dziadkowie ,dzieci '' usmiechniętych '' oj jak szeroko...
widzę cały czas powtarzasz te glupoty że niby Tusk ma coś wspólnego z tym że przez ostanie lata przyjeżdzali muslimy do Polski, bo wcale pis wtedy nie rządził 🤦♂️ daj już spokój bo nikt nie wierzy w te historyjki
Jako profesor kulturoznawstwa powiadam, że jebać to 😉
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów