W nawiązaniu do tematu agresywnego dostawcy jedzenia:
sadistic.pl/rzut-c-lem-ukrainskim-vt607993,60.htm
Został on wyj🤬y za wschodnią granicę z ośmioletnim wilczym biletem na wjazd do Polski i innych państw Schengen.
W czwartek policjanci z komisariatu w Poznaniu zostali wezwani w sprawie agresywnego dostawcy jedzenia zauważonego na ul. Św. Marcina. Mężczyzna ten zaatakował pałką teleskopową przechodnia spacerującego z 10-letnim synem, kierując w jego stronę wulgaryzmy oraz uderzając go pięściami w twarz i głowę. Powodem ataku było zwrócenie mu uwagi na zakaz jazdy rowerem po chodniku.
(...)
Śledztwo wykazało, że to nie pierwszy przypadek agresywnego zachowania 46-latka. Kilka godzin wcześniej napastnik był agresywny wobec bezdomnego mężczyzny, co zostało zarejestrowane przez monitoring miejski. Dwa dni wcześniej z kolei zaczepiał młode kobiety, wykonując wulgarne gesty. Gdy jedna z osób zwróciła mu uwagę na niestosowne zachowanie, uderzył ją w twarz. Świadkowie tych incydentów zrobili zdjęcie sprawcy i przekazali je policjantom.
źródło
onet.pl/informacje/onetpoznan/seria-atakow-w-poznaniu-agresywny-mezczy...
Mój przyjacielu, przyprowadziłem Cię z ulicy
Nakarmiłem i odziałem Cię, jak brat
Dałem Ci wiarę, dałem Ci spokój
Dałem gitarę, dałem samochód
Żony nie dałem, żonę wziąłeś sobie sam
Najpiękniejsza wiadomość jaką dzisiaj przeczytałem
K🤬a ukraińska, jak wszystkie w Polsce.
Lubię szczęśliwe zakończenia,chociaż nie powiem,czuję lekki niedost
turbonekro napisał/a:
K🤬a ukraińska, jak wszystkie w Polsce.
Innych nie poznałem
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
Lubię szczęśliwe zakończenia,chociaż nie powiem,czuję lekki niedost
Brakuje nieco opon i deskoterapii?
Kali111 napisał/a:
Dostał najpewniej nakaz opuszczenia RP. Pojedzie do Niemiec, czy do Czech. Na Ukrainę to Polaków będą wywozic - więźniarkami.
Kali111 napisał/a:
spokojnie, zaraz wróci na gruzińskich papierach
dun
2025-04-01, 0:23
przeciez to jest zart ;/ zeby wywalic ewidentnego szkodnika, trzeba bylo swiadkow, wniosku do strazy granicznej i ch** czego jeszcze kogo zaangazowania. powinno to dzialac jak np w ch, nawywijasz to wracasz skad przybyles wraz z rodzina jesli ja tu przytargales.
JoSeed napisał/a:
Brakuje nieco opon i deskoterapii?
Bezapelacyjnie k🤬a <3
zn506 napisał/a:
Dostał najpewniej nakaz opuszczenia RP. Pojedzie do Niemiec, czy do Czech. Na Ukrainę to Polaków będą wywozic - więźniarkami.
Widzę że czytanie ze zrozumieniem nie jest twoje mocną stroną więc ci pomogę.
Dostał zakaz wjazdu do Polski i strefy Schengen. niemcy i Czechy też należą do strefy Schengen.
Nie dziękuj.
wuskai napisał/a:
Dostał zakaz
Tak jak ten troll z galerii co następnego dnia nadawał z Pragi?
zn506 napisał/a:
Tak jak ten troll z galerii co następnego dnia nadawał z Pragi?
Ten pajac wiedział że dostanie i już wcześniej nagrał to gówno że niby to było już po.
Dałeś się zmanipulować tak jak chciał.
Zaraz wysryw nadludzi że jeden zły ukier to nic takiego i że jesteście tempe łosie i się nabieracię na próby propagandy , haha a w ogóle to nie prawda !! Kto tu jest kacapskim a kto upadlinskim trolem ?!!?? A i że naucz się pisać po polsku hahaha ,ja p🤬le ten kraj to nawet nie jest już dykta tylko słoma !! Z papierami magistrów oni są wybrańcami i moja jedyna rację , h🤬j że za 10 lat będę sobie w gembe pluć jak na swojej dzielnicy po zmierzchu nie będę mogli wyjść . Ale oni mają święta jedyna rację , a tfuu