📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
To chyba córka, bo w podobny sposób co tatuś mówi.
Mam mózg rozjebany w tym momencie, do mojego mózgu nadal nie dociera informacja że wy tak na poważnie z tymi kozami. Zapytam poważnie: czy oni ruchają te kozy? Czy zawierają związek małżeński? Kurwa, nie mogę tego pojąć.
Śmiejemy się z ciapaków ale to ekonomiczni geniusze... Najpierwe swoje meczące dziewczyny ruchają a następnie zjadają, nic sie nie marnuje
ps. najlepsze akcję są z naszymi Polkami, taki romantyczny ahmed przyjeżdża do Polski na studia i zachwyca swoją osobowością...
ps. najlepsze akcję są z naszymi Polkami, taki romantyczny ahmed przyjeżdża do Polski na studia i zachwyca swoją osobowością...
Up
bo romantycznym Polkom trzeba w końcu uświadomić, że robiąc laskę Arabowi biorą do ust coś co mogło być w koziej dupie
bo romantycznym Polkom trzeba w końcu uświadomić, że robiąc laskę Arabowi biorą do ust coś co mogło być w koziej dupie
"jeszcze nie rozjechana" co to za prostackie nazewnictwo?
He he he, a co? Kultury żeś się spodziewał?
Na próżno kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów