Na zewnątrz mróz, więc postanowił odpalić na klatce schodowej.
nie ważne gdzie, kiedy i co... ważne żeby jebło. pierdoleni fajrwerkowcy
nie ważne gdzie, kiedy i co... ważne żeby jebło. pierdoleni fajrwerkowcy
O! Pierdolony prowadzacz psiego gówna się odezwał!
O! Pierdolony prowadzacz psiego gówna się odezwał!
mmm.... a twój umysł dziecka jest szczęśliwy jak możesz coś podpalić i po chwili to ślicznie wybuchnie ciesząc twe oczka?
mmm.... a twój umysł dziecka jest szczęśliwy jak możesz coś podpalić i po chwili to ślicznie wybuchnie ciesząc twe oczka?
Jemu mama zabrania bawić się ogniem, dlatego taki nerwowy
Tylko ludzie potrafią być tak bezgranicznie głupi. W chuj bezgranicznie…
To prawda. Kosmity odpalajo tylko z balkonów.
odpowiadając na twoim uproszczonym poziomie; jebany kretynie a w którym to miejscu na sadolu napisałem ze mam psa czy psoszczura? pokaż taki komentarz, takie zdanie ty śmierdząc głupotą ćwoku to cię kurwa publicznie przeproszę.
odpowiadając na twoim uproszczonym poziomie; jebany kretynie a w którym to miejscu na sadolu napisałem ze mam psa czy psoszczura? pokaż taki komentarz, takie zdanie ty śmierdząc głupotą ćwoku to cię kurwa publicznie przeproszę.
Też bym się wstydził przyznać! Dostałeś piwo, idź się napij! A jutro o 5tej rano idź wąchać psie gówno!
P.S.
Uproszczony to jest twój schemat spaceru z gównem, bo dwa zakręty i byś się zgubił!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów