📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:54

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli to kucanie przed maską pojazdu to była forma protestu bądź wymuszenia odszkodowania to mi jej nie szkoda. Nie wiem co tym miała osiągnąć. chciała zmienić świat, czy wykiwać system? Jedyne co jej wyszło to sp🤬olić sobie życie.
kuzano napisał/a:
Jeżeli to kucanie przed maską pojazdu to była forma protestu bądź wymuszenia odszkodowania to mi jej nie szkoda.
Z torbami?
Brakuje momentu co się wydarzyło minutę wcześniej. Babka schowała się pod koła?
@kuzano: Widocznie AI ma wyj🤬e na idiotów co udają progi zwalniające
Bezos do niego zadzwonił że jak nie będzie na czas to mu zmniejszy racje żywnościowe o 50% i będzie musiał zamieszkać w tej furgonetce oraz szczać do butelki do końca życia
Widać że babka jest na pasach na czerwonym, amazon miał zielone... albo p🤬da wj🤬a się na koniec zielonego i lazła jak j🤬y żółw albo wj🤬a się na czerwonym " bo ona ma pierwszeństwo" ... tak czy siak było jej to pisane
Nie da się obejrzeć początku z dźwiękiem tylko raz. Zastanawiam się czy jako powiadomienie na wiadomości w telefonie będzie to dobre.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie