18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:54
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hyperion 2025-02-20, 20:06 1
Jak to mówił mój ojciec: "Amajzing"
Zgłoś
Payan 2025-02-20, 21:53
No i c🤬j, no i cześć. By. Dżesi Pimpek.
Zgłoś
kuzano 2025-02-20, 22:05 10
Jeżeli to kucanie przed maską pojazdu to była forma protestu bądź wymuszenia odszkodowania to mi jej nie szkoda. Nie wiem co tym miała osiągnąć. chciała zmienić świat, czy wykiwać system? Jedyne co jej wyszło to sp🤬olić sobie życie.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-20, 22:07
kuzano napisał/a:

Jeżeli to kucanie przed maską pojazdu to była forma protestu bądź wymuszenia odszkodowania to mi jej nie szkoda.

Z torbami?
Zgłoś
Gontar 2025-02-20, 22:40 3
Szybki czas reakcji z pierwszą pomocą.
Zgłoś
chada 2025-02-20, 23:03 2
co tu sie k🤬a odp🤬la?
Zgłoś
dOpieca 2025-02-20, 23:43 2
Już wiem dlaczego mam paczki dostarczone w 1 dzień
Zgłoś
daro7557 2025-02-21, 0:12 2
Brakuje momentu co się wydarzyło minutę wcześniej. Babka schowała się pod koła?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-21, 1:21
@kuzano: Widocznie AI ma wyj🤬e na idiotów co udają progi zwalniające
Zgłoś
massmoth 2025-02-21, 1:22
Bezos do niego zadzwonił że jak nie będzie na czas to mu zmniejszy racje żywnościowe o 50% i będzie musiał zamieszkać w tej furgonetce oraz szczać do butelki do końca życia
Zgłoś
karimurararichi 2025-02-21, 7:17
Widać że babka jest na pasach na czerwonym, amazon miał zielone... albo p🤬da wj🤬a się na koniec zielonego i lazła jak j🤬y żółw albo wj🤬a się na czerwonym " bo ona ma pierwszeństwo" ... tak czy siak było jej to pisane
Zgłoś
anger 2025-02-21, 8:56
Nie da się obejrzeć początku z dźwiękiem tylko raz. Zastanawiam się czy jako powiadomienie na wiadomości w telefonie będzie to dobre.
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-02-21, 13:46
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem