Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przykleił se kijek na kropelkę a później zdziwiony że "aaaaa ałaaaaa aaaaaa aaauauaua"...
Pytanie do sadolowych ekspertów, jak to jest złamać sobie kręgosłup i uszkodzić rdzeń kręgowy? Teoretycznie receptory bólu nie powinny docierać już do mózgu więc nie powinien go odczuwać. No chyba, że darł mordę na zasadzie: Przyk🤬iłem w nocy małym palcem w stolik i już drę ryja, jeszcze zanim poczuję ból xd
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Ten drążek do futryny to j🤬e nieporozumienie.
Kumpel z roboty trafił na L4 na ponad pół roku.
Podciągał się mając zgięte nogi no i jak drążek się wyśliznął to gira poszła.
Teraz ma tytanowe płaskowniki w łydce + ileś śrub w kościach.
Inny kolega opowiadał natomiast historię o wybitych zębach takim drążkiem przy podciąganiu.
Koleś na filmiku coś za głośno ma orgazm, jak spadłem ze schodów to tak mnie zatkało, że powietrza nie mogłem złapać, ledwo wyszeptałem dzwońta po pavulony.
Rodzina myślała, że bawię się w psa jak się wczołgałem do środka, ja p🤬lę...
Inny kolega opowiadał natomiast historię o wybitych zębach takim drążkiem przy podciąganiu.
Koleś na filmiku coś za głośno ma orgazm, jak spadłem ze schodów to tak mnie zatkało, że powietrza nie mogłem złapać, ledwo wyszeptałem dzwońta po pavulony.
Jakieś 2.30 m spadł zanim karkiem o kant zaj🤬.Musiałbym na szafę wejść i skoczyć na szczupaka na podłogę żeby się tak we własnej chacie rozje..ć 😁
Drążek nad schodami... Mam nadzieje ze umarl bo dzieki takim jednostką szybciej ludzkosc znowu dopiero co wynajdzie koło
darek1 napisał/a:
Mamy tutaj jednego takiego który to dokładnie osobiście opisał..
Kojarzę! Parę lat temu jakoś. Chłop opisał wszystko od A do Z. Z własnej autopsji.
Kto normalny stawia piwo za taki filmik?
Przeciez ten stolec nawet dobrze nie przyp🤬olil…
Przeciez ten stolec nawet dobrze nie przyp🤬olil…
xdrt napisał/a:
Ten drążek do futryny to j🤬e nieporozumienie.
Ja mam taki drążek rozporowy na kurtynę w wannie. Boje się, że spadnie i mój mały synek zobaczy, że ma większego k🤬sa ode mnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie