zdaje się że ta elektroda na dole powoduje skurcze
zdaje się że ta elektroda na dole powoduje skurcze
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem ile prądu potrzeba aby takie serce wdać w skurcze, oraz ile takie serce wytrzyma. Na przykład można by teoretycznie wyciąć serce wielorybowi, podłączyć taki rozrusznik i z serca zrobić pompę napędzającą turbinę wodną powiedzmy. Perpetuum mobile! jestę genjuszem
Nie chcę Cię martwić ale serce do pracy potrzebuje jeszcze tlenu, glukozy, sodu, potasu, wapnia i wielu innych składników -.-
fajne serducho, mnie za miesiac czeka zabieg ablacji serca chodzi o to ze przy udzie lekarze zrobia mi naciecie w tetnicy i wprowadza w nia takie male kabelki ktore poprowadza mi prosto do serca i beda wypalac mi w niektorych miejscach scianki serca by zablokowac dodakowy skurcz ktory powoduje u mnie w stanie spoczynku prawie 300 uderzen na minute najelpsze jest to ze zabieg bedzie robiony bez narkozy i znieczulenia (jedynie miejscowe w udzie) i bede mogl miec kogos przy sobie wiec postaram sie to nagrac i wrzucic na sadola
Się tak nie ciesz nic nie zobaczysz.Mój brat miał kilka operacji robionych u Religi w Aninie i nie był z tego powodu zachwycony,Ciebie też to czeka zapewne bo w większości przypadków to wraca i niby wyleczyli u niego to 10 lat temu a pomimo tego,nerwy stres i nadmierny wysiłek fizyczny i powodują u niego ataki (arytmię) także czasami na imprezie się schlał miał atak i nie przechodził i na pogotowie a tam ni chuja nie wiedzą co robić barany i karetką do innej placówki,miał atak przez 12 godzin chyba czy jakoś tak jeszcze kilka i by umarł bo powstałby zakrzep czy coś tam
Także ciesz się życiem:)
ps kurwa kropki w zdaniu postawić nie mogę bo mi komentarz nie chce wejść bo niby linka wrzucam ja pierdolę miesiąc bana na kropki mam?Pojebało ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów