Bardzo pojemna złodziejka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W ogóle tego nie powinni do sklepu wpuszczać.
Pół sklepu pod kiece wjebala
To żarcie juz sie nadaje do utylizacji. Za blisko brudnej pizdy było
Wejść ,zajebać batonika może się uda,no ale pół wózka . Przecież jak cygan wchodzi do sklepu to wszystkie kamery za nim podążają
_Yarko_ napisał/a:
ja myślę, że pokazała jakieś 20% tego co zajebała.. reszta jest nie do odnalezienia..
I nie mają na zapleczu mikro Auszwc.? Jaka szkoda.
[ Dodano: 2024-11-18, 04:37 ]
Naklejki przed sklepem Zakaz wstępu Cyganom.
[ Dodano: 2024-11-18, 04:37 ]
rodziu1981 napisał/a:
Pół sklepu pod kiece wjebala
Naklejki przed sklepem Zakaz wstępu Cyganom.
one te spódnice szyją chyba kurwa kevlarowymi nićmi że takie obciążenia wytrzymują te kieszenie.
Typiara do niej po niemiecku pyta czy oprócz również rumuńskich dokumentów jest jakiś niemiecki dowód osobisty. Poznaje po kurczakach XXL one zawsze są w promocji i to trzeba zajebac. Kradla to w Aldi süd.
Jeden gruzojad ma pojemność wózka sklepowego. Wpuścisz takich kilku i znika paleta towaru, a nikt nic nie kupił
Robiłem dorywczo w ochronie na sklepie i cygańskie ścierwo to najgorsze gówno chodzące po tej ziemi, cały ich rozwój i wszystkie ich osiągnięcia mają jedynie uskuteczniać i ułatwiać kradzieże. Jak nawet do russkich czasem poczuje jakiś odruch że jest mi ich w pewnym sensie szkoda, tak do cygaństwa nigdy, zwykłe chodzące gówno, również z wyglądu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów