Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
00:00
-00:12
Download

Niespodzianka w kuchni.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psyhepl 2025-01-14, 15:13
To nie jest kot bo nie wytarł dupy
Zgłoś
Xevik20 2025-01-14, 15:18 2
I oczywiście do samego końca utrzymuje kontakt wzrokowy
Zgłoś
John-Flopp 2025-01-14, 15:25 47
Trzeba być debilem żeby trzymać kota w domu, pozwalać mu skakać po blacie gdzie robi się jedzenie.. No i ten zapach kociego gówna rozchodzący się po pokojach..
Zgłoś
Kutasorożec 2025-01-14, 15:35 20
John-Flopp napisał/a:

Trzeba być debilem żeby trzymać kota w domu, pozwalać mu skakać po blacie gdzie robi się jedzenie.. No i ten zapach kociego gówna rozchodzący się po pokojach..

Wystarczy go nauczyć żeby nie skakał na blaty i załatwiał się na zewnątrz .Chyba że ktoś jest koneserem zapachu kociego stolca jak Pan
Zgłoś
JoSeed 2025-01-14, 15:37 6
John-Flopp napisał/a:

Jestem debilem 😏
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-01-14, 15:38 12
Kot to czyste zwierzę, ale właściciele brudasy. Nie dość, że pozwalają sierściuchowi łazić po blatach i srać do zlewu W KUCHNI, to jeszcze pewnie piasek w kuwecie nie wymieniany 2 miesiące, skoro kot nie chce tam się załatwiać. Gówno w zlewie, masa gówien i szczyn w kuwecie, p🤬lnik na blacie w kuchni, musi tam j🤬 jak w murzyńskim burdelu.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
JoSeed 2025-01-14, 16:07 29
Mam kotę 10 lat. W życiu nie załatwiła się poza kuwetą, ale tak jak kolega wyżej mówi, trzeba tam sprzątać...
Zupełnie mi nie przeszkadza, że chodzi gdzie chce, częściej przecieram stoły, blaty.
Do tego podziela moje zainteresowania... 🤩

Zgłoś
pazuzu 2025-01-14, 16:54 1
JoSeed napisał/a:

Mam kotę 10 lat. W życiu nie załatwiła się poza kuwetą, ale tak jak kolega wyżej mówi, trzeba tam sprzątać...
Zupełnie mi nie przeszkadza, że chodzi gdzie chce, częściej przecieram stoły, blaty.

Zdjęcie sprzed 1.5 roku, masz jakieś świeże? 🙂
Zgłoś
JoSeed 2025-01-14, 17:02 26
Z Wigilii 😁

I nie łaziła po stole, miała na kanapie swój talerzyk i jadła z nami 😎
Zgłoś
pazuzu 2025-01-14, 17:25 12
JoSeed napisał/a:

Z Wigilii 😁
I nie łaziła po stole, miała na kanapie swój talerzyk i jadła z nami 😎

gdzieś już takiego widziałem 🙂

Zgłoś
JoSeed 2025-01-14, 17:29 3
pazuzu napisał/a:

gdzieś już takiego widziałem 🙂

On może nie miał swego talerzyka, bo minę ma kwaśną 😁
Zgłoś
turor 2025-01-14, 17:37 2
JoSeed napisał/a:

Schludnie, choć nie nasrane
Zgłoś
kawior2007 2025-01-14, 17:43
Tak na stojaka
Zgłoś
ShepardR34 2025-01-14, 17:53 5
JoSeed napisał/a:

Ładna kotka. Ja mam 2 metry 130 kg głównie mięśni, zwierzęta dobrze wychowane pomagają na wiele spraw. Mruczenie kota puszcza się kosmonautom bo poza relaksem jak szum wody działa zdrowotnie na kościec choćby. Oczywistości jak alpakoterapia, czy obcowanie z końmi bądź psami dla autystycznych chyba nawet biedy umysłowe kumają. Oczywiście nie mówię żeby po stole łaziły, ale prędzej bym w piwnicy murzyna czy ciapatego jak kota trzymał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem