Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W przyszłości będzie wiedział żeby nie wp🤬lać się między ciężarówkę a krawężnik tylko że wózkiem😉
miałem nadzieję że ciężarówka jeszcze cofnie, no ale trudno.
tak też pięknie go poskręcało w chińskiego precelka.
tak też pięknie go poskręcało w chińskiego precelka.
klasyka, niepełnosprawny motoseksualista nie potrafi jechać prosto co powoduje że wpada pod koła ciężarówki, i tak ma szczęście że nie ma arbuza zamiast głowy.
Motozjeb nie jechał prosto tylko miotało nim po planszy.Liczyłem ze koleś w ciężarówki wbije wsteczny
Miałem już uprzejmie donieść że wykupiłem premium a dalej mi reklamy pokazuje ...
Jak k🤬a jak mozna byc takim kretynem, te rasy musza zginac
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie