Dziękuję za uratowanie kasku dzisiaj, w tej sytuacji mógłby się popsuć.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij
2025-02-01, 10:25
Klasycznie; na szczęście beton zamortyzował upadek.
Nawet Tony Hawk jak kręcił słynną 900 był w kakakasku, ale po co jak będzie fajny filmik na instagrama.
Co jest najtrudniejsze w jeździe na desce? Powiedzenie rodzicom, że jest się pedałem.
Bro you're good? i heheszki.. yebane cymbały xD
Był kask , tylko na lewą stronę
Raczej nie zmądrzeje od tego
Kolejny kandydat do nagrody Darwina...
Dobrze że nie miał kasku bo jeszcze by się rozmnożył. Z drugiej strony chyba nie można doznać urazu mózgu bez posiadania mózgu wieć chyba geny bezpieczne 😉
Tak, wszystko dobrze, ta krew ma się wylewać do mózgu, a mimowolne napięcia mięśni i napad padaczkowy był od początku zaplanowany
radek225 napisał/a:
Co jest najtrudniejsze w jeździe na desce? Powiedzenie rodzicom, że jest się pedałem.
Nie obrażaj w ten sposób pedałów. Są jakieś granice.
Może spełnić swoje marzenie zostania kalafiorem czy inną sałatą
smc
2025-02-01, 23:36
Kolega pytający czy wszystko w porządku, też miał podobny wypadek...
Jak mi tych zjebów na deskach w c🤬j nie żal to jprd, połamcie wszystkie kości, wyjebcie sobie wszystkie zęby, rozjebcie wszystkie puste łby, zostańcie wszyscy kalekami, warzywami, jarzynami!
radek225 napisał/a:
twoi od dawna wiedza ze jestes