Dwa niedźwiedzie grizzly toczą między sobą brutalną walkę pokazując jak niebezpieczne są to zwierzęta.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie mi to śmigło gdzieś i kuuurwa zaczynasz dostajesz wp🤬l myślał że go utopi??? Dobre misie xD
Cytat:
Dwa niedźwiedzie grizzly...
Dwa niedźwiedzie się gryzli...
Ale lipa, co brakło j🤬ych baterii w kamerce?
a i tak niektore feminy wybieraja niedzwiedzie. co za poj🤬e....
G................d
2025-02-10, 18:32
Ten co przegrywał na koniec wygrywał i nagle ciach. Niedosyt
Przynajmniej jeden na jednego ,a nie jak małpy.
Ale kootas z kamerzysty. Czemu nie nagrał do końca. Nie które ze zwierząt takie starcia traktują jako pojedynek na śmierć i życie, a z kolei inne gatunki jako zwykły pojedynek o zwykły wp🤬l i się rozchodzimy. Teraz zostaje z tym pytaniem do końca życia. Znajdę Cię gościu!!
Idzie grupa Rosjan po polowaniu i niosą niedźwiedzia. Spotykają Amerykanów.
Amerykanie: Grizzly?
Rosjanie: Niet, strelali!
Gdzieś w niedawnej ankiecie około 30% amerykanów (mężczyzn) stwierdziło, że miałoby szansę w pojedynku bez broni z niedzwiedziem grizzly.
Poziom ich odklejenia niebezpiecznie dogania kobiety.
J🤬e wilkołaki. Na arenę z nimi i wypuścić negroidy z klatki.
Lepsze to niż te zj🤬e fame mma
Poszło, jak zwykle, o flaszkę. Patusy kudłate.
burn1878 napisał/a:
Gdzieś w niedawnej ankiecie około 30% amerykanów (mężczyzn) stwierdziło, że miałoby szansę w pojedynku bez broni z niedzwiedziem grizzly.
Poziom ich odklejenia niebezpiecznie dogania kobiety.
W koszulce SpaceX i czapce MAGA, po 4 puszkach Budlighta i ścieżce kryształu dla przeciętnego Amerykanina sky is the limit.