Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policyjny śmieć niedługo te kurwy będą walczyć przeciwko nam, Agenda 2030 nadchodzi WIELKIMI krokami już w 2025 ludzkość się obudzi 🛸👽 project blue beam…
🙄 srogo. Można prosić o szczegóły?
Policyjny śmieć niedługo te kurwy będą walczyć przeciwko nam, Agenda 2030 nadchodzi WIELKIMI krokami już w 2025 ludzkość się obudzi 🛸👽 project blue beam…
Tiktokowa ludność z telefonami w pizdach zmanipulowana oglądaniem TV zesra się a nie obudzi. Projekt kowid pokazał czym jest stado baranów.
Tiktokowa ludność z telefonami w pizdach zmanipulowana oglądaniem TV zesra się a nie obudzi. Projekt kowid pokazał czym jest stado baranów.
Dokładnie...na przebudzenie się większości nie ma co liczyć,a ludzi świadomych otaczającego ich świata jest może jakieś 5%.
Raczej obstawiam że prędzej wyjdzie cywilna jednostka opiekuna AI Coś jak Tesla lub Titan.
Dokładnie...na przebudzenie się większości nie ma co liczyć,a ludzi świadomych otaczającego ich świata jest może jakieś 5%.
Oho, załóżcie sektę mefedroniarzy lub innych fentanylowców
Jebaj się w łeb teoretyku spiskowy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów