mieszkam niedaleko liceum ogólnokształcącego. Wyszedłem rano na fajkę i rozejrzałem się. W pierwszej chwili pomyślałem, że nowy burdel w pobliżu otworzyli, potem zorientowałem się, że jest pierwszy września
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry napisał/a:
No to masz spóźnienie już pierwszego dnia.
fakt, chujowy ze mnie nauczyciel
Halman jak wg Ciebie cipka licealistki to nie rarytas tylko pedofilia to pan jesteś pedał i trzeba się trzymać od Ciebie z daleka
nowynick napisał/a:
Halman jak wg Ciebie cipka licealistki to nie rarytas tylko pedofilia to pan jesteś pedał i trzeba się trzymać od Ciebie z daleka
nowynick napisał/a:
fakt, chujowy ze mnie nauczyciel
Jak jesteś stary, brzydki i żadna nawet nie spojrzy na Ciebie to się nie ma co dziwić że dla Ciebie to rarytas.
xXx5226 napisał/a:
Jak jesteś stary, brzydki i żadna nawet nie spojrzy na Ciebie to się nie ma co dziwić że dla Ciebie to rarytas.
co do wieku to 39 to jeszcze nie emerytura, co do wyglądu to dobrze zarabiam
Co kto lubi i chuj wam do tego. Przynajmniej chłop ma okazję poruchać
Siarek94 napisał/a:
Co kto lubi i chuj wam do tego. Przynajmniej chłop ma okazję poruchać
tak, tak...tyle sie naruchał co ten...
Niejeden by chciał taką 18 zaliczyć Choć w tych czasach to większość, już ma swój przebieg
Kurwa ale mnie rozbawiłeś! Ostatnio się tak uśmiałem oglądając familiadę.
"mieszkam niedaleko liceum ogólnokształcącego"
Wypadałoby, zebyś zaczął chodzić do tego liceum. Zdanie zaczynamy z durzej litery nieuku.
Wypadałoby, zebyś zaczął chodzić do tego liceum. Zdanie zaczynamy z durzej litery nieuku.
JaTylkonaChwile napisał/a:
"mieszkam niedaleko liceum ogólnokształcącego"
to zabolało, znaczy na treść mam wyjebane, ale oczy od tego byka zapiekły...
co sie dziwic malolatkom , mlode umysly podatne na manipulacje, a teraz kurestwo jest promowane wszędzie. sam kiedys bylem maly i glupi i podatny na mode i sie nie raz szlo za tłumem w jakiejs glupocie, a teraz sie tego wstydze. nie ma co sie dziwic jak wszedzie w telewizji i internecie patrza na kurwy to same chca byc kurwami, odpowiedzialnosc ponosza ci co promuja kurestwo , ci co je pokazuja w necie i telewizji oraz ci co je ogladaja, bez popytu nie ma podazy, skoro jest popyt na kurestwo to zawsze sie znajdzie ktos kto je dostarczy. winnymi jestesmy wszyscy my, ktorzy kurestwo w telewizji i internecie ogladamy, co za tym idzie coraz wiecej kurew sie zbiera zeby na nas zarobic.... wróć, ja nie, to wy jestescie winni, ja nie bo ja sie uwolniłem od tego. to wy jestescie winni za szerzenie kurestwa, nie te malolatki co sie go naogladaly bo jak wspomnialem mlody umysl jest podatny na manipulacje. nie ich wina za to jaki przyklad im daliscie xD
Idz do psychiatry bo inaczej znajdziesz miłość zycia w więzieniu psie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów