Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!Samobójca ,nie wierzę że to był wypadek.Nikt nie jest aż tak durny...Zginął w pracy, rodzina dostanie odszkodowanie.Tak to widzę😳
pracuje z ludźmi, nie masz pojęcia jak są durni, nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo nie mają pojęcia tego co właśnie robią, co trzeci nie zna numeru na staż pożarną, ale to c🤬j idziesz halą na produkcji i zapytaj randomową babę co zrobić w razie pożaru, mysli... mysli... nie wiem, uciekać?
Samobójca ,nie wierzę że to był wypadek.Nikt nie jest aż tak durny...Zginął w pracy, rodzina dostanie odszkodowanie.Tak to widzę😳
Jesteś na Sadolu prawie od roku, powinieneś już się nauczyć, że myślenie, instynkt samozachowawczy, logika, przepisy ruchu drogowego, odpowiedzialność, empatia i wiele innych znanych nam aspektów życia codziennego w tych azjatyckich gównokrajach nie istnieją.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.Inaczej mówiąc, tak samo jak w Polsce.Jesteś na Sadolu prawie od roku, powinieneś już się nauczyć, że myślenie, instynkt samozachowawczy, logika, przepisy ruchu drogowego, odpowiedzialność, empatia i wiele innych znanych nam aspektów życia codziennego w tych azjatyckich gównokrajach nie istnieją.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.pracuje z ludźmi, nie masz pojęcia jak są durni, nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo nie mają pojęcia tego co właśnie robią, co trzeci nie zna numeru na staż pożarną, ale to c🤬j idziesz halą na produkcji i zapytaj randomową babę co zrobić w razie pożaru, mysli... mysli... nie wiem, uciekać?
Pamiętam mój pierwszy rok pracy w Szkocji, jakiś hotel obok mnie polka która tam już dłużej pracowała i podchodzi klient i się pyta "where exit?" Na co ona patrzy przerażona i mówi żebym jej pomógł o,O
Zabawne też było jak klienci zgłosili mi reklamacje: pokazują do środka lodówki pokojowej i mówią że nie ma kapci. Wytłumaczyłem że zazwyczaj dajemy je do szuflady (i tak, były w pierwszej która otworzyłem)
Jesteś na Sadolu prawie od roku, powinieneś już się nauczyć, że myślenie, instynkt samozachowawczy, logika, przepisy ruchu drogowego, odpowiedzialność, empatia i wiele innych znanych nam aspektów życia codziennego w tych azjatyckich gównokrajach nie istnieją.
Jestem tutaj dużo dłużej.Wcześniej jako niemy obserwator.Jednak mój umysł nadal buntuje się przed faktem zaakceptowania bezmiaru ludzkiego sp🤬olenia...😁
One nawet zanikają u nas. W szkołach uczą "malowania paznokci" i ilości płci, a rodzice nie mają czasu na dzieci bo muszą zap🤬lać na dwa etaty albo zwyczajnie maja wyj🤬e.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie