18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (19) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janusz_biznesu 2025-05-09, 20:15 8
Samobójca ,nie wierzę że to był wypadek.Nikt nie jest aż tak durny...Zginął w pracy, rodzina dostanie odszkodowanie.Tak to widzę😳
Zgłoś
ANALizator777 2025-05-09, 21:00 2
Nie ma co żałować, zaraz przyjadą chłopcy z straży pożarnej i zamiotą pas jezdni

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
Qubec 2025-05-09, 21:07
Hulajnoga i wszystko jasne
Zgłoś
longlong7 2025-05-09, 21:10 9
janusz_biznesu napisał/a:

Samobójca ,nie wierzę że to był wypadek.Nikt nie jest aż tak durny...Zginął w pracy, rodzina dostanie odszkodowanie.Tak to widzę😳

pracuje z ludźmi, nie masz pojęcia jak są durni, nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo nie mają pojęcia tego co właśnie robią, co trzeci nie zna numeru na staż pożarną, ale to c🤬j idziesz halą na produkcji i zapytaj randomową babę co zrobić w razie pożaru, mysli... mysli... nie wiem, uciekać?
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-05-09, 21:28 8
janusz_biznesu napisał/a:

Jesteś na Sadolu prawie od roku, powinieneś już się nauczyć, że myślenie, instynkt samozachowawczy, logika, przepisy ruchu drogowego, odpowiedzialność, empatia i wiele innych znanych nam aspektów życia codziennego w tych azjatyckich gównokrajach nie istnieją.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2025-05-09, 22:29
i pozamiatane

podpis użytkownika

Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Zgłoś
majeńka 2025-05-09, 22:34 2
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Jesteś na Sadolu prawie od roku, powinieneś już się nauczyć, że myślenie, instynkt samozachowawczy, logika, przepisy ruchu drogowego, odpowiedzialność, empatia i wiele innych znanych nam aspektów życia codziennego w tych azjatyckich gównokrajach nie istnieją.

Inaczej mówiąc, tak samo jak w Polsce.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Rottingrat 2025-05-09, 23:10
longlong7 napisał/a:

pracuje z ludźmi, nie masz pojęcia jak są durni, nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo nie mają pojęcia tego co właśnie robią, co trzeci nie zna numeru na staż pożarną, ale to c🤬j idziesz halą na produkcji i zapytaj randomową babę co zrobić w razie pożaru, mysli... mysli... nie wiem, uciekać?

Pamiętam mój pierwszy rok pracy w Szkocji, jakiś hotel obok mnie polka która tam już dłużej pracowała i podchodzi klient i się pyta "where exit?" Na co ona patrzy przerażona i mówi żebym jej pomógł o,O
Zabawne też było jak klienci zgłosili mi reklamacje: pokazują do środka lodówki pokojowej i mówią że nie ma kapci. Wytłumaczyłem że zazwyczaj dajemy je do szuflady (i tak, były w pierwszej która otworzyłem)
Zgłoś
ufok 2025-05-10, 7:45 1
Znam kolesia

Zgłoś
janusz_biznesu 2025-05-10, 8:16 2

Jestem tutaj dużo dłużej.Wcześniej jako niemy obserwator.Jednak mój umysł nadal buntuje się przed faktem zaakceptowania bezmiaru ludzkiego sp🤬olenia...😁
Zgłoś
Karol_Toporzyk 2025-05-10, 11:58 2
Ale żeby dla takiej gównianej roboty się tak poświęcać i chodzić na skróty? Ja bym poszedł dookoła przez przejście i jeszcze zahaczył o budkę z piwem.
Zgłoś
Adamsadistic 2025-05-10, 22:14
Przeszedł na drugą stronę, tylko niekoniecznie taką jakoą chciał
Zgłoś
Gamcio1990 2025-05-11, 14:15

One nawet zanikają u nas. W szkołach uczą "malowania paznokci" i ilości płci, a rodzice nie mają czasu na dzieci bo muszą zap🤬lać na dwa etaty albo zwyczajnie maja wyj🤬e.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,92 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem