Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem co do tego aktu debilizmu ma fakt, że to chińska winda? Żaden Otis nie ma czujników na wysokości 2 mm... możecie wypróbować z Waszym yorkiem w europejskiej windzie, ale jest ryzyko, że drzwi tak łatwo nie puszczą....
Ok, ale plus ze ogarnęła i uratowała swoje dziecko.
sothis napisał/a:
ale plus ze
No i plus, że nie spasiona - byle sznurek ją do góry podniesie
A miałem nadzieję że się w to wszystko owiną i udusza
Nie chciała, by jej obiad sp🤬olił.
[ Dodano: 2025-02-08, 05:20 ]
nowynick napisał/a:
możecie wypróbować z Waszym yorkiem
Nie mogę, nie hoduję szczurów.
nowynick napisał/a:
Żaden Otis nie ma czujników na wysokości 2 mm... możecie wypróbować z Waszym yorkiem w europejskiej windzie, ale jest ryzyko, że drzwi tak łatwo nie puszczą....
Muszę wypróbować ze swoją sunią.
Kwintesencja psiarzy ciasne pokoje i korytarze, ale pies musi chodzić na 10m smyczy....
ufok
2025-02-08, 9:47
Udowodniła, że da się się latać na psie
Kwintesencja dziurawca, na całym świecie tak samo. Pusty łeb bez myślenia perspektywicznego
Dobrze, że tego psa nie wciągnęła. Pewnie pies to zapamięta do końca życia.
To jakiś chiński rytuał? co oni mają z tymi smyczami w windach
Nie oglądać, nikt nie zginął
Odcinek numer 1500 pod tytułem: "Niedoj🤬ie mózgowe osób trzymających zwierzęta w mieszkaniach".
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK