18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Ciapak i murzyn w Berlinie
Gunter88 • 2024-07-17, 10:17

"Ubogacone kulturowo Niemcy: obywatel Kamerunu został zabity nożem przez Turka w Berlinie. Ofiara blokowała podobno miejsce parkingowe napastnika.

Turek zadał Afrykańczykowi cios w brzuch i natychmiast próbował uciec z miejsca zbrodni. Został aresztowany."
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Driver19cm 2024-07-17, 10:44 40
A niech ich tam wszystkich wytną w chuj

Mają kurwa swoje "Refuguees welcome"

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
russian-roulette 2024-07-17, 10:45 53
Inżynier z Afryki zabity. Turecki naukowiec aresztowany. No i gitara
Zgłoś
Seymouro1908 2024-07-17, 10:55 22
Ciekawe czy ten drugi murzyn pomagał czy okradał? A może to i to.
Zgłoś
CriSStopher 2024-07-17, 11:04 2
Wszystko zgodnie z naturą 🙂
Zgłoś
Marv76 2024-07-17, 11:28 1
Chyba zmieniłem zdanie o Turkach 😁
Zgłoś
inzGamon 2024-07-17, 11:47 9
Najistotniejsze w sprawie jest pytanie skąd obaj mieli samochody? 🚙
Zgłoś
Quassar 2024-07-17, 12:07 6
Marv76 napisał/a:

Chyba zmieniłem zdanie o Turkach 😁

Chuja.... nie można przyklaskiwać patologi na rzecz drugiej patologi należy tępić oba te czynniki naraz.
Bo równie dobrze możesz chronić człowieka przed alkoholizmem aby sie nie zapił na śmierć wdrażając mu narkomanie xD
GZ już nie pije teraz leży martwy co się zaćpał na śmierć.

Tak że właśnie tak twój komentarz wygląda w oczach normalnego człowieka podkreślam normalnego zdrowo myślącego , choć w świecie idiokracji spierdolenców tiktokowych które znakomicie piorą mózgi coraz to młodszej generacji - jest na coraz mniej.
Zgłoś
Lobo24 2024-07-17, 12:12 10
Ten Świat to jakiś żart. Turek zajebał Kameruńczyka w niemczech.

Byłem kiedyś na zawodach KSW Polska vs. niemcy. Czyli 5 Polaków kontra 1 niemiec, murzyn i 3 turków.
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2024-07-17, 12:16 1
russian-roulette napisał/a:

Inżynier z Afryki zabity. Turecki naukowiec aresztowany. No i gitara

Tylko teraz na turasa utrzymanie w pace będzie jebał zwykły, pracujący obywatel. A chłop i tak pewnie będzie siedział z połową rodziny..
Zgłoś
Dualram 2024-07-17, 12:18 2
Do utylizacji wszystko w promieniu 50 metrów. Dziękuję.
Zgłoś
Nome 2024-07-17, 12:29 7
serce rośnie, największą patologią to zawsze byli Niemcy, mam nadzieję, że niedługo się czarnuchy wezmą za Niemaszków
Zgłoś
SokZtućka 2024-07-17, 12:31 4
Jak fajnie się patrzy na taką rozpierdziel.
Czekam z utęsknieniem aż w lewackiej Warszafffce będą takie akcję. Chcieliśta to mata barany lewusy z wypranym mózgiem
Zgłoś
Angevil 2024-07-17, 13:06 1
Ciekawe czy smolusy uhołdują śmierć męczennika jakimś kolejnym rozpierdolem miasta i następnym pomnikiem. Może chociaż jakieś opony pod meczet?
Zgłoś
Jacson 2024-07-17, 13:17 1
Te ciapakowe pizdy: jaśniejsze, ciemniejsze i te w nocy niewidoczne to mają za nic ludzkie życie. Traktujmy ich tak samo. Uwaga tekst sponsorowany: militaria.pl
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem