Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co tutaj jest bestialskiego? Ktoś chyba nie rozumie znaczenia tego słowa.
Bestialskie zachowanie to rozszarpywanie, rozerwanie i rozczłonkowanie ofiary i niekoniecznie jej zjedzenie.
Nie wiem, może upychanie kurwa jednego prosiaka na drugiego do puszki by się podusiły? Takie maluchy to sobie chrumkają co najwyżej, a tu drą ryje jak zarzynane, jak nie widzisz nic złego to kup okulary i aparat słuchowy.
Poza tym, jaki pożytek ma właściciel hodowli z martwych niewychowanych zwierzaków?
I to jest właśnie kolejny przykład pizdzielstwa.
Stoisz 30 metrów dalej, płaczesz "bo świnkie menczom bandyty", nagrywasz swoim srajfonem za 3tysiące (wyprodukowanym przez 5-latka w Chinach), ale dupy nie ruszysz żeby podbić do typa i go zjebać, wezwać policję czy zwyczajnie rozjebać mu te okularki.
Wracasz do domu, wrzucasz na YT, na "fejsika" - wpierdalają ci równie zjebane koleżanki sto lajków pod filmem, zaczynacie pierdolić farmazony o tym jacy ludzie sa brutalni. Do całego gówna dołączy się ze trzech zjebów - wege. Zacznie się kosmiczna dyskusja na temat żywności, zdrowia i chuj jeszcze wie czego.
A ty możesz spokojnie wyłączyć swojego iMaca, dopić sojowe latte i pójść spać z pierdolniętym przekonaniem, że właśnie coś zrobiłaś dla tych zwierząt i jesteś wielka obrończynią praw zwierząt.
Kurwa go mać!
Dementuje plotki na temat iMaca, mam MacBooka Pro
Dementuje plotki na temat iMaca, mam MacBooka Pro
to znaczy, że jesteś spierdolona bardziej czy mniej?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów