18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mr.Baryłka 2018-08-01, 18:36 3
Rebeliant_ZPF napisał/a:

Co tutaj jest bestialskiego? Ktoś chyba nie rozumie znaczenia tego słowa.

Bestialskie zachowanie to rozszarpywanie, rozerwanie i rozczłonkowanie ofiary i niekoniecznie jej zjedzenie.

Nie wiem, może upychanie kurwa jednego prosiaka na drugiego do puszki by się podusiły? Takie maluchy to sobie chrumkają co najwyżej, a tu drą ryje jak zarzynane, jak nie widzisz nic złego to kup okulary i aparat słuchowy.
Poza tym, jaki pożytek ma właściciel hodowli z martwych niewychowanych zwierzaków?
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-08-01, 19:04 28

Tak na wszelki wypadek, gdyby zajrzał tu jakiś weganin.
Pozdrawiam.
Zgłoś
k................1 2018-08-01, 19:04 4
jebać swinki żremy je co dzien dnia
Zgłoś
Lizodup 2018-08-01, 19:13
Sosna84 napisał/a:

I to jest właśnie kolejny przykład pizdzielstwa.
Stoisz 30 metrów dalej, płaczesz "bo świnkie menczom bandyty", nagrywasz swoim srajfonem za 3tysiące (wyprodukowanym przez 5-latka w Chinach), ale dupy nie ruszysz żeby podbić do typa i go zjebać, wezwać policję czy zwyczajnie rozjebać mu te okularki.
Wracasz do domu, wrzucasz na YT, na "fejsika" - wpierdalają ci równie zjebane koleżanki sto lajków pod filmem, zaczynacie pierdolić farmazony o tym jacy ludzie sa brutalni. Do całego gówna dołączy się ze trzech zjebów - wege. Zacznie się kosmiczna dyskusja na temat żywności, zdrowia i chuj jeszcze wie czego.

A ty możesz spokojnie wyłączyć swojego iMaca, dopić sojowe latte i pójść spać z pierdolniętym przekonaniem, że właśnie coś zrobiłaś dla tych zwierząt i jesteś wielka obrończynią praw zwierząt.

Kurwa go mać!

Dementuje plotki na temat iMaca, mam MacBooka Pro
Zgłoś
marynarz83 2018-08-01, 19:23 11
@up
Cytat:

Dementuje plotki na temat iMaca, mam MacBooka Pro

to znaczy, że jesteś spierdolona bardziej czy mniej?
Zgłoś
Maserszczak 2018-08-01, 19:34 10
facet pakuje swój dobytek czy sprzedawany na rynku, czy zakupiony taki prosiaczek to 300-400zł. na pewno napojone i najedzone żeby upał nie zabił. Kwiczą bo nie lubią jeździć autem. a Miastowi wielki szum mu robią.
Zgłoś
Novik 2018-08-01, 19:40 1
mięsko będzie
Zgłoś
wójt 2018-08-01, 19:40 3
To są warchlaki... do bycia kiełbasa im brakuje jakies sto kilo.... wtedy będą tucznikami I dostaną w łeb...
Zgłoś
niemamskarpet. 2018-08-01, 19:48
i tak jada być zajebane i zapakowane w folie hello
Zgłoś
dziobak90 2018-08-01, 19:55 1
Skurwysyny, są jakieś normy przewozu zwierząt. Powinien ktoś ten film przesłać na jakiś komisariat by się chuje jeden z drugim może czegoś nauczyli. Lubię zjadać mięsko, ale zadawanie niepotrzebnego okrucieństwa powinno być karane adekwatnie do popełnionego czynu.
Zgłoś
T................h 2018-08-01, 20:13 6
Nie widzę tam okrucieństwa... Widzę zwierzęta którą się boją i drą ryje oraz przewożenie ich w nieodpowiednim do tego samochodzie, ale okrucieństwo? Bestialstwo? No niestety nie.
Zgłoś
Szy8ki 2018-08-01, 20:59 1
Tak w roli sprostowania to właśnie jakiś ktoś sam z siebie zatrzymał to auto i zadzwonił po policje. Moment nagrania to właśnie jak panowie od tych świnek czekali na samochód do przewozu zwierząt żeby przeładować.
Zgłoś
zubrwygrany 2018-08-01, 21:26 7
Kiedyś byłem mały i z dziadkiem nie żyjącym już pomagałem mu usuwać genitalia takim prosiakom wyglądało to śmiesznie mój dziadek rolnik z parkinsonem i skalpelem w reku przerzucał miedzy nogi takie prosie i wycinał mu genitalia a ja trzymałem te prosie za kopyta by się za bardzo nie rzucało . Dawna Polska wies... piękne wspomnienia
Zgłoś
milanixxx3 2018-08-01, 22:04 4
Zajebiste młode świnie:) A tak na poważnie to nic tam wychodzącego pond normy sienie wydarzyło... Są te cioty które nie jedzą mięsa - mniej więcej jak te cioty co się boją motocykla itp...
Zgłoś
CzapajewG 2018-08-01, 23:28 1
Aż mnie smak na słonine naszedł.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem