Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pikabu napisał/a:
Ciężarówka wiozła worki z kukurydzą.
Ja p🤬lę, ile popcornu poszło się j🤬.
Zulu-Gula napisał/a:
Ja p🤬lę, ile popcornu poszło się j🤬.
C🤬j z popcornem, po takiej stracie rozjebie im PKB, oraz gospodarkę...
KozYoŁ napisał/a:
C🤬j z popcornem, po takiej stracie rozjebie im PKB, oraz gospodarkę...
Tam nie ma się już co rozj🤬,

W Gwatemali 56% ludności kraju żyje poniżej progu ubóstwa, a 23% populacji – w skrajnym ubóstwie.
Jak oni to przeżyli??? Czy tam jechały same karły które miały 110 cm w szpilkach czy ki c🤬j?
Mnie bardziej zastanawia po co gość na zdjęciu będzie zmieniał koło 😁
cichygracz napisał/a:
Mnie bardziej zastanawia po co gość na zdjęciu będzie zmieniał koło
Nic nie będzie zmieniał.
On jak w "Sztosie 2", po rozj🤬iu samochodu, do domu z samym kołem zapasowym zap🤬lał.

W Polsce: "A c🤬j tam przepisy i ograniczenia. Ja jeżdżę szybko, ale bezpiecznie".
W Gwatemali "J🤬 normy i przepisy. Ze szwagrem nie takie masy żeśmy tym gruzem targali"
W Gwatemali "J🤬 normy i przepisy. Ze szwagrem nie takie masy żeśmy tym gruzem targali"
Jak by miał bmw f30 to by bokiem leciał i nie doszło by do wypadku
pikabu napisał/a:
Ciężarówka wiozła worki z kukurydzą.
Szkodliwa ta kukurydza...
Na tej naczepie to mogło być i z 25-30t tej kukurydzy, z takim ładunkiem nic dziwnego że osobówka została sprasowana.
Zulu-Gula napisał/a:
Tam nie ma się już co rozj🤬,
W Gwatemali 56% ludności kraju żyje poniżej progu ubóstwa, a 23% populacji – w skrajnym ubóstwie.
To te 21% ma teraz ostro przej🤬e.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie