już pięć razy miałem prawo jazdy, wiem o czym mówię.

Podobno ulany butloszczoch gotując sobie gulasz z oślich napletów i psiej karmy do kompotu z wody po parówkach zbytnio skupił się na ekranie laptopa, bo akurat na filmiku owca dochodziła.
Znasz podejrzanie dużo szczegółów ...hmmmm
Ale siedzieć z dupą w chacie i przez Net zamawiać by właśnie towar przywozili ci sami tirowcy, z których się śmiejecie to pierwsi.
Żadna praca nie hańbi, a na pewno nie już taka w czynie społecznym. Większy szacunek mam do tych co wywożą śmieci, sprzątają kible czy chociażby dowożą produkty do sklepów niż do jakichś prezesików, księży, polityków, celebrytów itp
Koledzy wybaczą... 😉
Czemu to koledzy mają wybaczać ?
Ale widzę niektórzy tu mają ból dupy do tirowców. Ktoś musi sikać w te butelki, siedząc pół dnia w kabinie co raczej rozrywkowym zajęciem nie jest, by przywozić wam owocki, warzywka, mebelki, ubranka, bułeczki, buciki, ajfoniki itp itd
Ale siedzieć z dupą w chacie i przez Net zamawiać by właśnie towar przywozili ci sami tirowcy, z których się śmiejecie to pierwsi.
Żadna praca nie hańbi, a na pewno nie już taka w czynie społecznym. Większy szacunek mam do tych co wywożą śmieci, sprzątają kible czy chociażby dowożą produkty do sklepów niż do jakichś prezesików, księży, polityków, celebrytów itp
Tu nie jest nowa o hańbie, tylko o bycie butloszczochem 🤠 i jak nie przywiozą, to se pójdę kupić to i owo do źródełka, a nie do korpo sklepu.