📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak bardzo dużo złomu $.$ Na moje oko to w chuj ton aluminium bym miał
a gdzie tszymajom naszego tupola ?
Wpuściłby tam Polaków to nawet takim małym wózeczkiem wszystko by wywieźli
Raj dla złomiarzy.
Byłem tam, wszystko ok tylko po 20min zwiedzania "umiera" się z odwodnienia i ogólnego spalenia tamtejszym klimatem. No ale wrażenie jest faktycznie niesamowite.
czerpak napisał/a:
No za ignorant, jakie rosyjskie? W Tucson, w Arizonie? To amerykańska 309-ta Grupa Restauracji i Naprawy Lotniczej (AMARG).
nie ignorant tylko sciagnal temat z rosyjskiej strony dlatego nie wiedzial ze foty pokazuja amerykanska AMARG
i tak trafia do Polski i tak
Tusku kupi
Tusku kupi
Polacy kupia by wzbogacic armie
Swego czasu Włosi wygrzebali z tej rupieciarni zakonserwowane płatowce F-16A block 15 ADF, wyremontowali je, wsadzili tam nowe silniki i awionikę i wykorzystywali je to obrony powietrznej. Chyba rok temu je oddali, bo w końcu poradzili sobie z wdrożeniem Eurofighterów.
F16 ADF 23° Gruppo:
F16 ADF 23° Gruppo:
dupa nie rosja, w rosji jeszcze latałyby i były w ciągłej eksploatacji
the_owca napisał/a:
nie ignorant tylko sciagnal temat z rosyjskiej strony dlatego nie wiedzial ze foty pokazuja amerykanska AMARG
bing bing bing ;D trafione zatopione wygrałeś sznur od żelazka
Żydzi jebani podzieliliby się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów