📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Love_is_Love napisał/a:
Nie zdziwił bym się jakby to były katolickie prowokacje mające zniechęcić dzieci do Halloween. Dla niepełnosprawnych od religii łbów cel uświęca środki.
Pewnie lewackie pedały takie jak twój stary i twój stary, albo jechowe co cię pogramiają co noc.
[ Dodano: 2024-11-03, 02:46 ]
Co małe pokurwie rodzice nie uczyli żeby od obcych nic nie brać?!
Cukiereczki z psikusami.
Wy małe pazerne skurwysynki
Z strony to sqr.. z 2 to jak wykorzystują dzieci do zmian społecznych też jest sqr... lewicowi wykorzystując dzieci zmieniają społeczeństwo coraz bardziej na lewo w kierunku samozagłady
Ja myślę że to ci co siedzą w pierwszych ławkach w kościele. Miłego sadole:)
Chore pojeby . Jak jakieś dzieciaki wkurzają, to wystarczy poczęstować cukierkami z alkoholem.
Serio nie rozumiem przypierdalania się do dzieciaków. Siedzą w domu na telefonach, to źle i najgorsze pokolenie, biegaja po dworze też źle, chodzą przebrani i bawią się w Halloween też kurwa źle . No chyba, że niszczą coś, to wtedy należy się opierdol z góry na dół.
Serio nie rozumiem przypierdalania się do dzieciaków. Siedzą w domu na telefonach, to źle i najgorsze pokolenie, biegaja po dworze też źle, chodzą przebrani i bawią się w Halloween też kurwa źle . No chyba, że niszczą coś, to wtedy należy się opierdol z góry na dół.
Bardzo dobrze, nachalna walka z jedną religia poprzez debilne pogańskie gówno. Trzeba coś do puszek owsikowii jeszcze wrzucić, no i psom żyletki w kiełbaskach na trawnikach
Ja bym żyletkę połamał jeszcze
Od lat niezmiennie Polak Polakowi robakiem, a śmiejecie się z murzynów.
Było dwa w jednym i cukierek i psikus 🤣💁🏻
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów