📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
ale się szybko ewakuował, zwykła pizda bo nie umie przyjąć na klatę swoich błędów a piwko tam za grubą babę na bieżni bo przynajmniej próbuje coś zmienić albo nie tyć więcej.
koles musiał narobić w gacie spierdolił się perfidnie po upadku i tyle go widzieli
robczejzi napisał/a:
@ Rems
na chuj miał czekać jak sobie siary narobił ?
No wypowiedź na poziomie pedałka w rurkach, który zajebał deską w swoją waginę.
Wyjebał się to chuj, facet normalnie powinien wstać, otrzepać się i napierdalać dalej na tej bieżni, zamiast jak cipka uciekać. Wziąć to na klatę i po sprawie, koleś płaci za tą siłkę, to powinien z tego jak najlepiej skorzystać i skoro się wyjebał to powinien jeszcze więcej poćwiczyć. Część ludzi pewnie się tam uśmiechnie, ale zapewne większość ma w sobie resztki wyrozumiałości.
Takie to właśnie cipki jesteście; zjebało się coś, to spierdolę bo "siary se narobiłem" No kurrrrrrwa, jak zaspermicie czarną koszulkę to z okna skoczycie?
On kurwa biegnie jakby mu dysk co najmniej wypadł, paralityk jakiś kurwa.
To na pewno nie było "ustawione". Sam przez 3 lata chodzę na siłownię, chowam się za orbitrekami i nagrywam kolesi korzystających z bieżni licząc na wypadek.
Ale przynajmniej on jeden z pozostałej bandy grubasów biegnie...
Spierdolił jakby mieli go zaraz zagazować
Och cwaniak to,że się nie opierdala i nie robi czegoś na pół gwizdka to nie znaczy,że cwaniak ja sam na siłowni ćwiczę aż padam na ryj i nie boję się spocić nie raz sztanga mnie przygniotła bo sam ćwiczę nie raz upadła mi z wysiłku i nie raz zachwiało mnie na bierzni kiedy biegłem ostatkiem sił.Fakt zachował się jak ostatnia pizda uciekając w popłochu no i fakt biega jak pizda ale nie widzę tu żadnego cwaniactwa autorze.
Spadł z bieżni, ale to czego się chwilę wcześniej wyuczył, doskonale zaowocowało
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów