No szkoda że ucieli filmik akurat kiedy właśnie miał ją bić i okradać.
podpis użytkownika
I tak to jest.
Dziwny kolor skóry miał ten koleś jak na kogoś kto się tak zachowuje
A ja tutaj nie będę rasistą czy też innym istą. Normalny człowiek pełen empatii, nieważna ilość melaniny w skórze. Nie każdy bohater nosi pelerynę, niektórzy noszą psa i wyglądają na kogoś, kto Ci może buchnąć portfel.
Ale szczerze - szacunek dla tego typka. Piwo zimne i schłodzone, zasłużył.
Ale szczerze - szacunek dla tego typka. Piwo zimne i schłodzone, zasłużył.

I dlatego właśnie nie zmieniam awatara którego mi tu opluwacie. Bo wiem, że nasze relacje z czarnymi, choć czasem skomplikowane jak Oreo, tak właśnie mogą wyglądać

@up: powiedz coś więcej o tych waszych "skomplikowanych relacjach z czarnymi"
Love_is_Love napisał/a:
I dlatego właśnie nie zmieniam awatara którego mi tu opluwacie. Bo wiem, że nasze relacje z czarnymi, choć czasem skomplikowane jak Oreo, tak właśnie mogą wyglądać
NIe. To że jeden fakeowy filmik powstał gdzie czarny zachowuje się jak człowiek nie znaczy że tak jest. I tylu ilu poznałem a niestety poznałem wielu stwierdzam. Ten film to fake.
dancio1978 napisał/a:
NIe. To że jeden fakeowy filmik powstał gdzie czarny zachowuje się jak człowiek nie znaczy że tak jest. I tylu ilu poznałem a niestety poznałem wielu stwierdzam. Ten film to fake.
Na świecie jest prawie miliard czarnych, niewiarygodne, że ich wszystkich poznałeś i każdy ci podpadł.
A dotarłeś do Morgana Freemana? Ediego Merphiego? Samuel L Jacksona? Willa Smitha? Obamę? Denzela Washingtona?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
Na świecie jest prawie miliard czarnych, niewiarygodne, że ich wszystkich poznałeś i każdy ci podpadł.
A dotarłeś do Morgana Freemana? Ediego Merphiego? Samuel L Jacksona? Willa Smitha? Obamę? Denzela Washingtona?
masz miskę cukierków. Tylko 5% jest otrutych. Śmiało. Idz zjedz w poszukiwaniu freemana i obamy