📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spokojnie nie dożyje trzydziestki jak inne jej podobne miedialne kaszaloty. Takie k🤬a, szambowozy jak ona nie powinny się zbierać w jednym miejscy bo zakłócą oś obrotu Ziemi.
Rany boskie... Żeby ich nie pozwała, pewnie wzmocniony podest musieli zrobić 🤔
Ciekawe, ile w skali Richtera wynosiły te jej pląsy i jebnięcie dupskiem. Na pewno gdzieś to wywołało tsunami.
Rzucić kanibalom w Afryce. Na jakiś czas problem głodu rozwiązany.
JoSeed napisał/a:
Rany boskie... Żeby ich nie pozwała, pewnie wzmocniony podest musieli zrobić 🤔
Mało tego. Żeby oświetlić takie monstrum, musi być zamontowane oświetlenie adaptacyjne bo człowiek jeszcze takiego reflektora nie stworzył żeby to oświetlić w całości. A podest Normalny, tylko pod spodem zamontowany materac ze sprężynami kolejowymi 🤣
Sebuś napisał/a:
Aaa! Ciekawe kto ją zbierał 🤣 a raczej ilu ją zbierało?
Raczej ile - dźwigów. Pewnie sporo.
Takie szmaty powinny jezdzic po szkolach jako eksponat i powinni edukowac zeby o siebie dbac, a nie degeneraci jezdza i p🤬la ze od trawy sie zaczyna a konczysz na helupie
Ta baba właśnie pozwała jakiegoś amerykańskiego ubera, bo chłopina przyjechał i najpierw jej powiedział, że ona się w środku nie zmieści, a potem, że mu opony nie wytrzymają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie