Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psyhepl napisał/a:
Bo Vanessa jest przyzwyczajona by ssać a nie wydmuchiwać
tak zwana pamięć ciała, nie da się od razu przestawić z ssania na dmuchanie

smc napisał/a:
Ciekawe, czy połyka...
Mało tego, podobno nawet dupe liże
Nie wierze w nieustawione akcje tego typu, taki poziom głupoty nie istnieje tak naprawdę.

sothis napisał/a:
Nie wierze w nieustawione akcje tego typu, taki poziom głupoty nie istnieje tak naprawdę.
Poziom ludzkiej głupoty jest jak wszechświat, Drogi Przyjacielu:)
Wampay napisał/a:
Poziom ludzkiej głupoty jest jak wszechświat, Drogi Przyjacielu:)
Wiem, ale staram się zachować wiarę w ludzi i tłumaczyć tę nieskończoność nie głupotą a np innym widzeniem tych samych rzeczy.
Ludzie mają różne doświadczenia życiowe, inny poziom percepcji rzeczywistości, inne motywy i cele....często ta 'głupota' z ich pkt widzenia nie jest wcale głupotą...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie