Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej zaoszczędzi na jakiegoś pedalskiego barbera.
Co to k🤬a za czasy że młody mężczyzna nie umie się sam porządnie ogolić ni se brody przystrzyc tylko musi za to komuś płacić...ostatnie pokolenie...
[ Dodano: 2025-01-31, 20:56 ]
Jakoś noszenie na pysku czegoś co jest wylęgarnią syfu w postaci bakterii i magazynu resztek nie jest super chociaż jakby tego nie myć, czesać czy stosować super zajebistych kosmetyków jest c🤬jowe i niewyględne.
Jak się nie myjesz, nie kąpiesz codziennie o zarost nie dbasz i żresz jak świnia to wtedy tak jest.
Sam nosze brodę i nie zauważyłem u siebie czy u innych brodaczy których znam tego co opisujesz.
Ty z jakiś familoków i pato rodziny czy zza Buga ?
Bo to by tłumaczyło to co opisujesz u siebie.
I c🤬j po brodzie !
Przynajmniej zaoszczędzi na jakiegoś pedalskiego barbera.
Co to k🤬a za czasy że młody mężczyzna nie umie się sam porządnie ogolić ni se brody przystrzyc...ostatnie pokolenie...
Jak się nie myjesz, nie kąpiesz codziennie o zarost nie dbasz i żresz jak świnia to wtedy tak jest.
Sam nosze brodę i nie zauważyłem u siebie czy u innych brodaczy których znam tego co opisujesz.
Ty z jakiś familoków i pato rodziny czy zza Buga ?
Bo to by tłumaczyło to co opisujesz u siebie.
Nie wiem z jakiej wsi jesteś ale się nie uzewnętrzniaj hasioku

Nie wiem z jakiej wsi jesteś ale się nie uzewnętrzniaj hasioku
Może z Choroszczy nadaje 😵💫
Może z Choroszczy nadaje 😵💫
Mylisz się z Drewnicy.
Mylisz się z Drewnicy.
To masz blisko do morza😉
To masz blisko do morza😉
No raczej nie, wczoraj tam próbowałem kranem dopłynąć ale coś nie wyszło...
pl.wikipedia.org/wiki/Wojew%C3%B3dzki_Szpital_dla_Nerwowo_i_Psychiczni...
To masz blisko do morza😉
Nie ma blisko do morza i nie jest z Drewnicy. Zupełnie inna strona kraju niestety.
Po tygodniu: no i jak?
No zajebiście,ale jednak za bardzo jebie . Pon Bucek,znajdź mi coś lepszego,ja tam nie wytzrzymam ,baba się tylko maluje i nie myje,śmierdzi jak h🤬j,uduszę się.
No dobrze,pojdziesz gdzieś w brodę.
Po tygodniu: ja perdolę,sama zupa,śmierdzi,gnije,lepi się,kluski się walają.
No dobrze pójdziesz do pedzia w torbę.
Po tygodniu: ja mam w dupie taki interes,po jednej imprezie znowu byłam w brodzie.
Menda trafia do nieba. Pon bucek ,ale ja chcę na ziemię ,do syfu i smrodu. No ok. trafisz na okres próbny do lali pod pachę .
Po tygodniu: no i jak?
No zajebiście,ale jednak za bardzo jebie . Pon Bucek,znajdź mi coś lepszego,ja tam nie wytzrzymam ,baba się tylko maluje i nie myje,śmierdzi jak h🤬j,uduszę się.
No dobrze,pojdziesz gdzieś w brodę.
Po tygodniu: ja perdolę,sama zupa,śmierdzi,gnije,lepi się,kluski się walają.
No dobrze pójdziesz do pedzia w torbę.
Po tygodniu: ja mam w dupie taki interes,po jednej imprezie znowu byłam w brodzie.
Hahaahaha, rozj🤬eś. Akcent Krużlowej wyżny do tego i jest prawilnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie