"Jak tam sytuacja? Co mówią ludzie?". Drugi mówi: "Wojna (...). Rosja wojuje z NATO" - mówił Zełenski. "No i jak tam?" - pyta pierwszy. "No, jak tam: 70 tysięcy rosyjskich żołnierzy zginęło, stracili prawie wszystkie rakiety, masa sprzętu uszkodzona, no taka jest sytuacja". "A co z NATO?". "NATO jeszcze nie przyjechało"
"Jak tam sytuacja? Co mówią ludzie?". Drugi mówi: "Wojna (...). Rosja wojuje z NATO" - mówił Zełenski. "No i jak tam?" - pyta pierwszy. "No, jak tam: 70 tysięcy rosyjskich żołnierzy zginęło, stracili prawie wszystkie rakiety, masa sprzętu uszkodzona, no taka jest sytuacja". "A co z NATO?". "NATO jeszcze nie przyjechało"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdolę ale antyżydowski wysryw.... Chuj że to wojna usa-rosja o wpływy nad morzem Czarnym i tak żydzi winni...
ja pierdolę ale antyżydowski wysryw.... Chuj że to wojna usa-rosja o wpływy nad morzem Czarnym i tak żydzi winni...
byli, sa i beda winni
To prawda że wojna pokazała degrengoladę russkiej armii ....
Co pokazała? Ruscy przecież utrzymują swoje cele, tj trzymać Nato z daleka od swoich granic. Ja wiem, że niektórym się marzy, żeby wysłali bombowce i zrobili naloty dywanowe na miasta...
To prawda że wojna pokazała degrengoladę russkiej armii , na szczęście dla nas jedyne czym mogą jeszcze grozić to atom , konwencjonalnie są słabi jak nigdy. Co do Żydów to, niestety proruskie zydki, ruskiego pochodzenia, których dużo w Izraelu i mają duże wpływy, blokują pomoc militarna dla Ukraińców, a taka zwłaszcza w obronie przeciwrakietowej i przeciwlotniczej mogłaby być znacząca ze strony Izraela
Żydzi nie sa proruscy... oni lezą tam gdzie mogą zarobić. Diabłu dusze sprzedają dla hajsu. Kto na początku wojny sponsorował Hitlera?
Żydzi nie sa proruscy... oni lezą tam gdzie mogą zarobić. Diabłu dusze sprzedają dla hajsu. Kto na początku wojny sponsorował Hitlera?
Myślisz, że oni jeszcze żyją...?
To prawda że wojna pokazała degrengoladę russkiej armii , na szczęście dla nas jedyne czym mogą jeszcze grozić to atom , konwencjonalnie są słabi jak nigdy. Co do Żydów to, niestety proruskie zydki, ruskiego pochodzenia, których dużo w Izraelu i mają duże wpływy, blokują pomoc militarna dla Ukraińców, a taka zwłaszcza w obronie przeciwrakietowej i przeciwlotniczej mogłaby być znacząca ze strony Izraela
Nie do końca tak jest. Żydzi raczej starają się nie wpierdalać kija w mrowisko, mają swoje sprawy na głowie ( dookoła sami wrogowie) . Trzeba pamiętać że Ruscy mocno stykają się końcówkami z Irańczykami, którzy nie cierpią żydów jak mało kto. Popieranie ruskich nie miałoby sensu dla Izraela. Raczej starają się przeczekać po cichu i nie angażować się aż ruscy się wykrwawią a w Iranie być może zmieni się władza
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów