📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda ze nie czarny bo za ten toporek zrobiliby z niego sito.
I ta jednak k🤬a, która trąbi. Jakby co, po tym mieli przestać? Policjant miałby odpuścić?
Pytanie jaki był kontekst tego zatrzymania. Już nie raz kamery obce pokazywały iż policja przekraczała swoje uprawnienia i łamała prawo. A jeżleli się bronił gdyż został bezprawnie użyty paralizator, na filmie jest wyra
Długopłetwiec napisał/a:
Czasami mi wstyd za białych ludzi
To wstydz się
MarekB1981 napisał/a:
Pytanie jaki był kontekst tego zatrzymania. Już nie raz kamery obce pokazywały iż policja przekraczała swoje uprawnienia i łamała prawo. A jeżleli się bronił gdyż został bezprawnie użyty paralizator, na filmie jest wyra
Brednie, jeżeli już sytuacja eskaluje i dochodzi do aresztowania, to nie ma znaczenia kto ma rację, nie masz prawa walczyć z aresztowaniem. Nawet jak Cię bezprawnie aresztują, będziesz walczył, potem ich pozwiesz i wygrasz to i tak dostaniesz zarzuty za stawianie oporu. Z bezprawnym aresztowaniem walczy się w sądzie, nie na ulicy.
MarekB1981 napisał/a:
Tam stoi rozbita jego bryka, prawdopodobnie koleś uciekał
Ale po nogach mógł go nafaszerować ołowiem, szczególnie w chwili kiedy parł na niego z tą siekierką, dziwne 🤔
Zawsze mi ciepło na sercu robi, gdy widzę jak prawy obywatel walczy z rządowym ciemiężycielem.
wojtas09999 napisał/a:
Nie strzelał odrazu bo był biały
i niektórzy powiedzą, że to rasizm, ale prawda jest taka, że jak biały grozi bronią, to statystycznie jest o wiele mniejsza szansa, że tej broni naprawdę użyje i policjanci z reguły zdają sobie z tego sprawę, dlatego nie strzelają od razu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie