📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rannhide napisał/a:
Halal90210
To dzieci po 10-12 lat ty mądry skurwysynku
inne dzieci też tam miały po 10-12 lat i trzymały sie dalej od brzegu
Do odważnych.. ach kurwa nie żyją..
reszta rzuciła się ratować telefony
HAL9000/2 napisał/a:
inne dzieci też tam miały po 10-12 lat i trzymały sie dalej od brzegu
Szkoda, że Ty za gówniaka trzymałeś sie z dala od brzegu.
remi1982 napisał/a:
Szkoda, że Ty za gówniaka trzymałeś sie z dala od brzegu.
masz coś do mnie?
@up
Ja mam, piwko
Ja mam, piwko
Ha ha, bijcie się na pały - HAL9000/2 vs remi1982
piękne widoki w chuj, też bym mógł utonąć wzamian za samojebke z płynącym szambem
Zrobić sobie zdjęcie na tle rzeki o kolorze gówna to tylko w Indiach może kogoś kręcić.
Pytanie do znawców - czy darcie mordy jest w stanie uratować tonącego?
No nie wiem ale ja mając 11-12 lat kąpałem się w rzece bez żadnego nadzoru rodziców, wraz z rówieśnikami.
Jak byłem młodszy to czaiłem się z suszeniem gaci i żeby nie mieć czerwonych oczu, bo wtedy dostałbym wpierdol od rodziców za nieposłuszeństwo. Tutaj nurt jest mocny, ale pewnie drą mordę bo mają pierwszy raz kontakt z wodą i boją się umycia,
Jak byłem młodszy to czaiłem się z suszeniem gaci i żeby nie mieć czerwonych oczu, bo wtedy dostałbym wpierdol od rodziców za nieposłuszeństwo. Tutaj nurt jest mocny, ale pewnie drą mordę bo mają pierwszy raz kontakt z wodą i boją się umycia,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów