Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Właściciel hotelu powinien mieć prawo odmówić komu chce z byle powodu. Równie dobrze można by go oskarżyć o dyskryminacje za odmowę komuś kto najzwyklej w świecie jest brudny albo jest najgorszym wrogiem hotelarza.Gdyby to była niezamężna para heteroseksualna to też miałaby prawo się sądzić i z dużym prawdopodobieństwem by wygrała. Pokój dwuosobowy z łożem małżeńskim, ale powinni każdemu ten pokój udostępnić. To jest dyskryminacja, ale ze strony właścicieli hotelu. Też bym się wkurwił, gdyby nie wynajęli mi pokoju dla mnie i mojej lubej, bo nie mamy ślubu.
To co zrobiono w Anglii jest jawnym terrorem w stosunku do środowisk konserwatywnych oraz wywołanie na nich presji (pogróżki, niszczenie mienia - to jest efekt propagandy). Hotel to jest prywatne mienie. Puki nie zagraża się czyjemuś życiu, nie powinno być jakiejkolwiek ingerencji w prywatne środki.
Państwo nie powinno ingerować w niczyje poglądy. Ludzie mają być równi wobec państwa, nie wobec innych. W innym wypadku będzie terror.
Zeby obiekt mozna nazywac hotelem musi przejsc jebana klasyfikacje
cytat z wiki
"Decyzję o zaszeregowaniu hotelu do odpowiedniej kategorii, wydaje Marszałek Województwa (art.38 ustawy o usługach turystycznych). Kontrolę spełniania odpowiednich standardów odnośnie infrastruktury i programu obsługowego przez hotel, Marszałek Województwa powierza komisji składającej się z jego przedstawicieli, specjalistów z zakresu hotelarstwa oraz przedstawicieli innych służb "
Dlatego chcac prowadzic Hotel trzeba przestrzegac wiele zasad mnie lub bardziej popieprzonych ....
czym wiecej gwiazdek tym bardziej wszystko skomplikowane.
Dlatego wlasciciele Hoteli nie maja wcale tak latwego zycia ....
W sumie o tym nie wiedziałem. To piszesz o tym co jest u nas w Polsce, a u nas i tak mają prawo niektórym klientom odmówić konkretnych pokoi.Generalnie nazwa HOTEL jest nazwa zastrzezona i nie mozna jej od tak sobie uzywac.
Zeby obiekt mozna nazywac hotelem musi przejsc jebana klasyfikacje
cytat z wiki
"Decyzję o zaszeregowaniu hotelu do odpowiedniej kategorii, wydaje Marszałek Województwa (art.38 ustawy o usługach turystycznych). Kontrolę spełniania odpowiednich standardów odnośnie infrastruktury i programu obsługowego przez hotel, Marszałek Województwa powierza komisji składającej się z jego przedstawicieli, specjalistów z zakresu hotelarstwa oraz przedstawicieli innych służb "
Dlatego chcac prowadzic Hotel trzeba przestrzegac wiele zasad mnie lub bardziej popieprzonych ....
czym wiecej gwiazdek tym bardziej wszystko skomplikowane.
Dlatego wlasciciele Hoteli nie maja wcale tak latwego zycia ....
za niedługo dojdą do władzy pedofile...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów