Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

o kurwa ludzki odruch u ruskich, musial byc nacpany albo najebany bo na trzezwo oni tak nie tobia
Za to dwoje dorosłych co chcieli przejść przez pasy pokazali prawidłowy odruch

o kurwa ludzki odruch u ruskich, musial byc nacpany albo najebany bo na trzezwo oni tak nie tobia
Nie szczuj już na zwykłych ludzi bo nie wszyscy są tacy jak ty.
Idąc twoim tokiem rozumowania, to w pizdę wyłapiesz za granicą od lokalsów, bo słyszeli i widzieli w swojej TV że wszyscy Polacy to np. PISowcy.
A tam w TV mówili że PIS nie kochał EU a te lokalsy kochają w chuj EU i Urszulę Vodę Leję. To cię za to oprawią bo dla nich wszyscy Polacy to pisowcy.
Uwierz mi że i u ruskich nienawidzą putina tak samo jak np. na ukrainie nienawidzą komika.
A przecież w polskiej jakiejkolwiek TV napierdalają całą dobę że każdy ukrainiec kocha komika tak samo jak każdy rusek kocha putina.
Więc pisząc taki wysryw z dupy albo masz niskie IQ albo jesteś opłacanym trollem. Bo jak ginie dziecko na pasach to one nie odpowiada za politykę swojego jednego czy drugiego zjebanego przywódcy/polityka z danego kraju.
Jedno nie wyklucza drugiego.
Edit: mialem wtedy 6 lat...
Bo jak ginie dziecko na pasach to one nie odpowiada za politykę swojego jednego czy drugiego zjebanego przywódcy/polityka z danego kraju.
Jeszcze nie, ale nie wiadomo tez czy na pewno zginęło

Wszyscy nie . Tylko tak 11 na 10
musial byc nacpany albo najebany bo na trzezwo oni tak nie tobia
Myślę dokładnie odwrotnie.Gość był trzeźwy ,co w tym kraju zakrawa na cud.Cała reszta najebana.
Uwierz mi że i u ruskich nienawidzą putina tak samo jak np. na ukrainie nienawidzą komika.
A przecież w polskiej jakiejkolwiek TV napierdalają całą dobę że każdy ukrainiec kocha komika tak samo jak każdy rusek kocha putina..
Ruski mają mentalność niewolników. W żaden sposób nie można ich myślenia porównać do myślenia ludzi zachodu . Kochają swoich carow od wieków, mimo tego, że cierpią biedę i są traktowani jak psy. To mentalność żula , który dla akceptacji grupy zabije swojego sąsiada a potem będzie się upajał tym, jaki jest groźny, chlejac wódę na melinie za ukradzione pieniądze . Na przestrzeni lat napisano na temat rusków setki książek, reportaży ,opracowań naukowych z których ukazuje się przerażający obraz. Tego społeczeństwa nie da się naprawić . Odejdzie putin to pojawi się następny car który będzie wygrażał zachodowi, ku ucieszę tych zwykłych ruskich pijaczków
Idąc twoim tokiem rozumowania, to w pizdę wyłapiesz za granicą od lokalsów, bo słyszeli i widzieli w swojej TV że wszyscy Polacy to np. PISowcy.
A tam w TV mówili że PIS nie kochał EU a te lokalsy kochają w chuj EU i Urszulę Vodę Leję. To cię za to oprawią bo dla nich wszyscy Polacy to pisowcy.
A przecież w polskiej jakiejkolwiek TV napierdalają całą dobę że każdy ukrainiec kocha komika tak samo jak każdy rusek kocha putina.
Więc pisząc taki wysryw z dupy albo masz niskie IQ albo jesteś opłacanym trollem. Bo jak ginie dziecko na pasach to one nie odpowiada za politykę swojego jednego czy drugiego zjebanego przywódcy/polityka z danego kraju.
Jedno nie wyklucza drugiego.
aleś ty wylewny...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów