📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żołnierzom Wyklętym należy się szacunek i chwała. Bo jak inaczej można nazwać stawianie oporu czerwonym i sprzeciwianie się sowietyzacji kraju. Jebać lewactwo.
komuchy mają ból dupy
SQT - żywy przykład indolencji historycznej
Szumlewicz twierdzi również że Jaruzelski to człowiek prawicy.
Jego poziom głupoty jest tak duży że astrofizycy zrezygnowali ze swoich jednostek bo były zbyt małe teraz wielkość wszechświata oblicza się w "szumlewiczach"
Jego poziom głupoty jest tak duży że astrofizycy zrezygnowali ze swoich jednostek bo były zbyt małe teraz wielkość wszechświata oblicza się w "szumlewiczach"
Dla Szumlewicza każdy kto jest na prawo od Trockiego to skrajny prawicowiec
Lewica chce uchwalić dzień wyjścia Trynkieiwcza na wolność dniem wolnym od pracy, kto za ?
SQT napisał/a:
Piwko dla Szumlewicza bo powiedział prawdę.
Ty jesteś równie jebnięty co tej Srumilewicz
Najpierw ciulu odrób zadanie domowe z historii, dowiedz się kim byli żołnierze wyklęci i czerwony okupant a potem się udzielaj.
jednym z największych minusów weeekndu jest jebana gimbaza szturmująca internet...
Jakkolwiek narod-owce nie będą próbowali propagować po goebbelsowsku własną, niby lepszą prawdę, tak od faktów nie uciekną. "Wyklęci" wymordowali setki niewinnych osób (w tym dzieci) tylko dlatego, że ich zdaniem byli Żydami, Białorusinami lub Ukraińcami.
Ich zasługi były wielkie, nie mniej wśród ich szeregów byli zwykli mordercy. Mordercy dzieci. To są fakty i żadne kłamstwo tego nie przekreśli. Czcząc tzw. "wyklętych" oddajecie między innymi tym mordercom cześć. Co kto lubi.
Ich zasługi były wielkie, nie mniej wśród ich szeregów byli zwykli mordercy. Mordercy dzieci. To są fakty i żadne kłamstwo tego nie przekreśli. Czcząc tzw. "wyklętych" oddajecie między innymi tym mordercom cześć. Co kto lubi.
Widać, że lubicie żyć w gównie, skoro tak ochoczo sracie do własnego gniazda (skierowane do lewaków i innych jednostek tego pokroju)...
Bohaterom dozgonna cześć i chwała!
Bohaterom dozgonna cześć i chwała!
Kurwa panowie. Doceniam bohaterów AK którzy walczyli z nazistami, ale napierdalanie we własny naród (kto wsadzał POLSKIE pociągi z ludnością cywilną i kradł żywność ludziom po wojnie?) tylko dlatego że reprezentują inną opcję polityczną i nie ma możliwości zmiany ustroju, j est dla mnie chore!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów