Od naszej ostatniej wymiany zdań. Uważam, że jesteś spi3*dolony xd ciągniesz jakieś filmiki z podobnych stron, wrzucasz i komentujesz. Patrząc na zaangażowanie to szkoda mi Ciebie i Twojego marnego życia patrząc na to ile poświęcasz czasu na to gówno. A ja się z Tobą w niepotrzebną wymianę zdań wdałem. A Ty jesteś zwyczajnie upośledzony xd ps. Masz jakieś inne zajęcia oprócz tej strony? No nie wiem.. np. Praca? 🤣🤣🤣 Sam sobie odpowiem: "taaa! Uja!"
To niebyła wymiana zdań, tylko twoje monologi, ale też niepotrzebne. Odpuść już sobie🙂
Żeby się bidula nie przestraszyła.
Od naszej ostatniej wymiany zdań. Uważam, że jesteś spi3*dolony xd ciągniesz jakieś filmiki z podobnych stron, wrzucasz i komentujesz. Patrząc na zaangażowanie to szkoda mi Ciebie i Twojego marnego życia patrząc na to ile poświęcasz czasu na to gówno. A ja się z Tobą w niepotrzebną wymianę zdań wdałem. A Ty jesteś zwyczajnie upośledzony xd ps. Masz jakieś inne zajęcia oprócz tej strony? No nie wiem.. np. Praca? 🤣🤣🤣 Sam sobie odpowiem: "taaa! Uja!"
rozumiem, że namawiasz go do kręcenia takich filmików? zdajesz sobie sprawę, że 99 procent wrzutek na tej stronie jest zaj🤬e z innych stron?
To nie jest Twój wolny czas, żebyś komuś mówił co ma z nim robić. Niech wrzuca ile wlezie. To właśnie Sadistic o jakiego nic nie robiłem
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęNigdy nie strzelałem z prawdziwej broni. Zastanawia mnie jak mocny jest odrzut podczas takiego strzału, np z shotguna, albo jakiejś większej strzelby.
Shotgun, czy lekka strzelba to tam pimpuś, wystarczy mocniej chwycić. Ale karabiny jak Mosin potrafią fajnie kopnąć.
zobaczyć wojnę między babami
Załóż konto na x - tam codziennie jakieś wesołe Murzyni się nap🤬lają.
A pani Iwony nie było:
A jak ktoś ma słabe gałązki to niech pisze wiersze.