Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziurawce vs broń
Bestia_z_aquaparku • 2025-03-25, 3:49
Mała kompilacja.

00:00
-02:03
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-25, 11:17
Y3bacYeroslawaiputlera napisał/a:

Od naszej ostatniej wymiany zdań. Uważam, że jesteś spi3*dolony xd ciągniesz jakieś filmiki z podobnych stron, wrzucasz i komentujesz. Patrząc na zaangażowanie to szkoda mi Ciebie i Twojego marnego życia patrząc na to ile poświęcasz czasu na to gówno. A ja się z Tobą w niepotrzebną wymianę zdań wdałem. A Ty jesteś zwyczajnie upośledzony xd ps. Masz jakieś inne zajęcia oprócz tej strony? No nie wiem.. np. Praca? 🤣🤣🤣 Sam sobie odpowiem: "taaa! Uja!"

To niebyła wymiana zdań, tylko twoje monologi, ale też niepotrzebne. Odpuść już sobie🙂
Zgłoś
Karboksylator 2025-03-25, 11:44 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Żeby się bidula nie przestraszyła.

Y3bacYeroslawaiputlera napisał/a:

Od naszej ostatniej wymiany zdań. Uważam, że jesteś spi3*dolony xd ciągniesz jakieś filmiki z podobnych stron, wrzucasz i komentujesz. Patrząc na zaangażowanie to szkoda mi Ciebie i Twojego marnego życia patrząc na to ile poświęcasz czasu na to gówno. A ja się z Tobą w niepotrzebną wymianę zdań wdałem. A Ty jesteś zwyczajnie upośledzony xd ps. Masz jakieś inne zajęcia oprócz tej strony? No nie wiem.. np. Praca? 🤣🤣🤣 Sam sobie odpowiem: "taaa! Uja!"

rozumiem, że namawiasz go do kręcenia takich filmików? zdajesz sobie sprawę, że 99 procent wrzutek na tej stronie jest zaj🤬e z innych stron?
To nie jest Twój wolny czas, żebyś komuś mówił co ma z nim robić. Niech wrzuca ile wlezie. To właśnie Sadistic o jakiego nic nie robiłem

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Tenbel 2025-03-25, 12:14 1
Och ile walecznych samców skomentowało filmik. Normalnie pl jest z wami ultra bezpieczna. Ulżyło mi
Zgłoś
szymv 2025-03-25, 12:15 1
Zgłoś
BambiPMT 2025-03-25, 12:51
jacek44 napisał/a:

Nigdy nie strzelałem z prawdziwej broni. Zastanawia mnie jak mocny jest odrzut podczas takiego strzału, np z shotguna, albo jakiejś większej strzelby.

Shotgun, czy lekka strzelba to tam pimpuś, wystarczy mocniej chwycić. Ale karabiny jak Mosin potrafią fajnie kopnąć.
Zgłoś
KierowcaBMW 2025-03-25, 14:17 2
Przecież ta kompilacja jest chyba starsza niż sadistic....
Zgłoś
KuBuX 2025-03-25, 21:32
To trzeba miec naj🤬e zeby dupie dac klamke i kolo niej stac
Zgłoś
zn506 2025-03-26, 0:16 2
Cezzar napisał/a:

zobaczyć wojnę między babami

Załóż konto na x - tam codziennie jakieś wesołe Murzyni się nap🤬lają.

A pani Iwony nie było:

Zgłoś
PsikutaBezS 2025-03-26, 1:56
Najbardziej kopie pistolet sygnałowy z amunicją oświetlającą , potem bym dał gładką lufę z breneką.
A jak ktoś ma słabe gałązki to niech pisze wiersze.
Zgłoś
chada 2025-03-26, 23:58
Mam trochę doświadczenia z bronią palną i powiem że niezłym sadolem albo sk🤬ysynem trzeba być żeby dać drobnej kobiecie revolver .44 magnum Z tego powodu iż niestety przy takim odrzucie zły chwyt może skutkować konkretnym rozj🤬iem któreś kości w nadgarstku, nawet zwykłe wybicie nie jest niczym przyjemnym i bardzo długo sie goi xD. Chociaż w przypadku strzelb też się zdarzały wybijanie barków przez złe ustawienie kolby
Zgłoś