📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie życie kierowcy ciężarówki. Kierowca ciężarówki to prawie cygan.
01:09 takie życie kierowcy ciężarówki że ma łapy w gównie i zostawia nimi ślady.
Od samego wejścia do takiego kibla zrzygać się można, a co dopiero wypiąć dupsko w jakimś kącie do srania... Wolałbym się w lesie zesrać
-"Proszę bardzo. Piękny kał..."
niektórzy to mają upodobania
jak wiem jak to się stało.....
oto animacją pokazująca przebieg zdarzeń :
niektórzy to mają upodobania
jak wiem jak to się stało.....
oto animacją pokazująca przebieg zdarzeń :
Ponoć naukowcy już pracują nad sposobem by przekazywać z ekranu także zapach. Czuję że ten film stanie się legendarny gdy ta technologia już wejdzie w życie.
Wychodzi na to że to nic innego jak banda chamów i buraków co po sobie czystości pozostawić nie potrafią,z myślą o innych kurwa.tak właśnie teraz mają to na co zasłuzyli.
gosc powinien zostac jakims komentatorem sportowym. te emocje, budowanie napiecia.
Kiedyś ktoś jednak będzie musiał to posprzątać nie będą tam srali wieczność
No i... FANTASTYCZNIE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów