no tak dzieci maja trudnosci z czytaniem to odrazu musza najechac ze tego jest "za duzo"! ;-(
podpis użytkownika
HardCore will never DIE!

weź sie odp🤬l, no o co Ci znowu chodzi, co? Wypiehdalaj ty stara k🤬o! Żal mi Cię babo, do garów k🤬o! Sory przez tela gadałem

Właśnie jak to na Joemonsterze wczoraj widziałem, zastanawiałem się, kiedy wleci to na Sadistica. Bo przecież coś, co zajmie tyle miejsca na głównej jest łakomym kąskiem.

Lam3rZ napisał/a:
mnie to rozlozylo na lopatki xD
a mnie nie
napisz w opisie żeby czytać od dołu
może nie każdy sadysta wie jak działa facebook.

@up, racja, ja w połowię się dopiero zorientowałem, że coś jest nie tak. Nie korzystam z FB, więc jest mi obca ta stronka. Ale piwo się należy, niezłe

przedewszystkim jest za długie i wprawia przez to w dyskomfort czytania, więc większość ludzi to oleje...
a jak mi ktoś napisze, że jestem niedoukiem, analfabetą albo znajdzie jakieś inne żałosne określenie to go zmieszam z błotem O.o
a jak mi ktoś napisze, że jestem niedoukiem, analfabetą albo znajdzie jakieś inne żałosne określenie to go zmieszam z błotem O.o
podpis użytkownika
Porucznik Rżewski

balcerro napisał/a:
przedewszystkim jest za długie i wprawia przez to w dyskomfort czytania, więc większość ludzi to oleje...
jesteś nieudoukiem i analfabetą.
Czekam

Bartolomeo napisał/a:
jesteś nieudoukiem i analfabetą.
Czekam![]()
przykład na twój ponadprzeciętny debilizm... nieudana, szczeniacka prowokacja zaowocowała tym, że zrobiłeś z siebie błazna...
celowe szukanie zaczepki to zwyczajny idiotyzm, a więc wnioskując dalej, jesteś idiotą...
noobie, wyp🤬alaj!
(ewent. zapisz się do kółeczka trolli, Tede Cię wprowadzi w arkana

podpis użytkownika
Porucznik Rżewski
@Bartlomeo, ty niewychowany łobuzie!!!
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim