📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Co my tu mamy
- teraz popularne
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Facet ma łatwiej.
Lub baba z kutasem.
Lub baba z kutasem.
pierdolona czarna malpa! kurwa tylko te pierdolone czarne scierwa sa w stanie wpasc na pomysl nasrania do fontanny wodnej. kurwa jak ja nienawidze tej pierdolonej czarnej rasy. tfu!
i bardzo kurwa dobrze jebanemu małpiszonowi.
Widać że chciała niemca przyciąć, i kto tak narozrabial.
Nawet szczać do umywalki nie potrafią... Zresztą co się dziwić? Jak oni ledwo się porozumiewać potrafią.
Gardzę, nawet bym jej nie jebnął jako właściciel przybytku bo szkoda ręki, szkoda śliny, spojrzenia kurwa nawet. Fuj kurwa
Riikko napisał/a:
pierdolona czarna malpa! kurwa tylko te pierdolone czarne scierwa sa w stanie wpasc na pomysl nasrania do fontanny wodnej. kurwa jak ja nienawidze tej pierdolonej czarnej rasy. tfu!
To jest naturalne ze ci przeszkadza taka istota bo ona naturalnie zyje w innym świecie niz my. Oni naturalnie nawet się do nas nie zbliżali ba byli kolonizowani.
Zobaczyłem początek filmu i widziałem że "śfynia" będzie lała, kątem oka patrzę najlepszy komentarz, z ciekawości spojrzałem aby się upewnić, i nie zdziwiłem się. Pojazd po zwierzętach, czasem bywam dumny z tego portalu xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów