18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 16:02
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szary_Jeleń 2025-03-17, 9:29
W Polsce renty i tak by nie dostał.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
lacrimal 2025-03-17, 9:35 1
Hehehehehe ubawiłem się jak zwierze.
Zgłoś
pawelns1 2025-03-17, 9:53 3
niezręczna sytuacja
Zgłoś
Ryju1983 2025-03-17, 9:57 1
Pablohasan85 napisał/a:

Specjalistą nie jestem bo mam jeszcze wszystkie palce ale cos mi tu jebie fejkiem. Mało krwi jak na takie obrażenia. Czasem jak są filmiki z uj🤬ymi palcami to krwi jak w ubojni a te palce jakby całkim suche....

Raczej nie fejk chociaż mogę się mylić. Wydaje się że to szok pourazowy i rana szarpana dlatego krew nie leci. Jak gość trochę się uspokoi to będzie można kaszankę robić z krwi.
Zgłoś
durabo2 2025-03-17, 10:18
Na gitarze to już nie podrażnia
Zgłoś
Kozła666Stopa 2025-03-17, 10:34 1
Pablohasan85 napisał/a:

Specjalistą nie jestem bo mam jeszcze wszystkie palce ale cos mi tu jebie fejkiem. Mało krwi jak na takie obrażenia. Czasem jak są filmiki z uj🤬ymi palcami to krwi jak w ubojni a te palce jakby całkim suche....

IMO to nie jest fake, weź pod uwagę że każdy ma inną krzepliwość krwi.
Te przypadki z ilością krwi jak w ubojni to pewnie byli naj🤬i petardziarze. Po alko krew wali strugami, czasem nawet fontanną...znam z autopsji.
Zgłoś
siewie 2025-03-17, 10:47
Driver19cm napisał/a:

C🤬ko nie ujadaj. Na FB w podskokach, a nie tutaj tlen zabierasz

Widzę że iloraz inteligencji niektórych tu osobników wskazuje na głębszy niedorozwój umysłowy, ale co ja tam wiem 😉
Zgłoś
arcan86 2025-03-17, 10:49
Brawo. Ale w sumie co to był za ładunek? Brak lontu? Co on podpalał? Kiełbase brocką wypchaną czarnym prochem?
Zgłoś
darayavahus 2025-03-17, 10:57
Za mała petarda jak na taki dmg. Fejk jak c🤬j
Zgłoś
Love_is_Love 2025-03-17, 11:10 2
I dlatego właśnie tu zaglądamy... Czy prawaki, czy lewaki, jak widzimy tragedię powodowaną ludzką głupotą, odruchowo się uśmiechamy. Po prostu Sadole
Zgłoś
JohnDoe 2025-03-17, 11:32
Kogo pobili i kto przestanie?
Zgłoś
metyoo 2025-03-17, 11:47 1
mynameisgod napisał/a:

oh my f.. God
ich Bóg - naprawdę jest gadem
btw, na końcu fajna muzyczka...

oni na każdym kroku tego boga jebią, więc jak ma ich traktować?
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-17, 13:10 2
Wszystko z auta, zakupy, macdruve, nawet k🤬a petardy z auta odpalają. Tępe Hambugi
Zgłoś
NazwaUzytkownika 2025-03-17, 13:36
Czy ten lont miał chociaż centymetr?
Zgłoś
Jarazz 2025-03-17, 14:06
W końcu jakiś fajny, sadolowy materiał. Leci browar
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,92 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem