Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Akcja pod koniec filmu

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-11-18, 17:07 ]
Polski Związek Strzelectwa Sportowego napisał/a:

prośba o usunięcie filmu, lub cenzura na napisy PZSS SĘDZIA" ponieważ materiał rzuca złe światło na Polski Związek Strzelectwa Sportowego (PZSS),
Na nagraniu widać, że strzelba, z której padł strzał, była trzymana przez osobę w kamizelce z napisem "PZSS Sędzia".
Kamizelki strzeleckie noszone przez sędziów PZSS są wzorowane na kamizelkach Międzynarodowej Federacji Sportowej Strzelectwa (ISSF), które określają odpowiednie przepisy. Kamizelka widoczna na nagraniu nie spełnia standardów wzorowanych na ISSF. Wygląda raczej jak typowa kamizelka odblaskowa- samochodowa z dorobionymi napisami, które każdy może kupić.
To zdarzenie nie miało miejsca podczas zawodów organizowanych przez PZSS.
Podkreślamy, że nie jesteśmy zaangażowani w tę sprawę i nie ponosimy odpowiedzialności za zdarzenie widoczne na nagraniu.
Tym samym całe nagranie wprowadza społeczność w błąd, kierując przekaz, że PZSS jest odpowiedzialny za całe zdarzenie.

Zmieniono 8 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AnalAcrobat 2024-11-18, 18:09
Akurat z tej broni lepiej dostać z takiego bliska niż jakby miał stać nawet 2 metry dalej, bo pewnie koszyczek nie zdążył się otworzyć. Co nie zmienia faktu, że chłopy powinni przerzucić się na szachy.

[ Dodano 2024-11-18, 18:19 ]
chada napisał/a:

Aktualizując moją wcześniejszą wypowiedź to po dochodzeniu stwierdzam jasno że Sędzia Dred pokazał prawidlowy BLOS, Breneka, Lufa, Odbyt, Strzał. Ogólnie pocisk jeden z bardziej skurwysyńskich w tej cenie bo ma 2KJ mocy więc najprawdopodobniej facet sra w worek jeżdżąc na wózku, trzecie zdjęcie podglądowe pokazuje tarcze po starciu z tym ołowianym szatanem

Tak, tylko że do tarczy jest większą odległość. Gdyby stał 2 metry dalej, to pewnie już by nie żył.
Zgłoś
jjkotulek 2024-11-18, 18:20
Jak zobaczyłem co oni odp...ją z tymi mossbergami, to już mogłem odpuścić oglądanie do końca😆
Zgłoś
eMJay8086 2024-11-18, 19:24 1
jjkotulek napisał/a:

Jak zobaczyłem co oni odp...ją z tymi mossbergami, to już mogłem odpuścić oglądanie do końca😆

Na Sadisticu taki obsrany? Nawet na Hardzie nie jest
A że patrzeć had'ko inna sprawa

Za to fajnie że coś rodzimego a nie ciągle ta Brazylia...
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2024-11-18, 19:44 1

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
dr.lecter 2024-11-18, 20:09
Za miesiąc się będą z tego śmiali.
Zgłoś
Dhchdi 2024-11-18, 22:09
Co mówi kula do postrzelonego?
-znam cię na wylot
Zgłoś
MarS_80 2024-11-18, 22:31
"oddajesz szczał!" I oddał "szczał" aż w tym zamieszaniu dziadek trafiony w doope przez dziadka się "zeszczał" !!!!
Nie dość że po polsku nie mówią, to jeszcze tworzą taki chaos na tej "szczelnicy" że nie wiem co za kretyn odpowiadający za bezpieczeństwo w tym miejscu dopuścił tych dziadów... 'szczelił" jak w" józka pierun" .... youtube.com/watch?v=AhixNKMcA8w "Nie wiem czy nie nagroł tego!" 😂
Zgłoś
chada 2024-11-18, 22:42
AnalAcrobat napisał/a:

Akurat z tej broni lepiej dostać z takiego bliska niż jakby miał stać nawet 2 metry dalej, bo pewnie koszyczek nie zdążył się otworzyć. Co nie zmienia faktu, że chłopy powinni przerzucić się na szachy.
Tak, tylko że do tarczy jest większą odległość. Gdyby stał 2 metry dalej, to pewnie już by nie żył.

Z tego co znalazłem to "podobno" wleciało jednym pośladkiem, odbiło się od kości miednicy i wyleciało drugim czyli dziadek miał szczęścia więcej niż rozumu
Zgłoś
lysymisio6969 2024-11-18, 22:57 1
Toooomek napisał/a:

Myśliwi to najgorszy sort ścierwa. Esbecy, stalinowscy prokuratorzy i obesrane komuchy. Fajnie że jeden debil ustrzelił drugiego.

no nie wiem.. flaga konfederacji us w awatarze i wyżygi na myśliwych.. nie no ok.. pl to nie us.. ale.. tam broń i myślistwo to jedno i to samo.. taki farbowany konfederata z ciebie..
Zgłoś
grzehuu 2024-11-19, 0:40
BLOS

Broń
Lufa
Odbyt
Strzał

Zgłoś
Pilot-latawca 2024-11-19, 17:05
Kurwa wywijają tymi giwerami, jakby się od much opędzali, z rąk sobie wyrywają. Zaczynam podejrzewać że to ustawka jest, żeby na sadistic się dostać.
Ja pierdolę, jakby w wojsku na strzelnicy takie reguły panowały, to z plutonu, jedynie drużyna by wróciła.

[ Dodano: 2024-11-19, 17:08 ]
Jeszcze dorzucę 3 grosze: Padnie Szczał - chyba pod płotem sikał, a nie szczał, kulturu trochu. To tu, to wypadnie. To to, to się łuska nazywa, no ale "sędzia/fachowiec" chyba nie musi o tym wiedzieć?
Zgłoś
mazga50 2024-11-19, 18:44
dr.lecter napisał/a:

Za miesiąc się będą z tego śmiali.

Np. na stypie.
Zgłoś
Toooomek 2024-11-20, 11:41
lysymisio6969 napisał/a:

no nie wiem.. flaga konfederacji us w awatarze i wyżygi na myśliwych.. nie no ok.. pl to nie us.. ale.. tam broń i myślistwo to jedno i to samo.. taki farbowany konfederata z ciebie..

Poglądy polityczne nie legitymizuja popieranie głupoty ani tez nie uniemożliwiają trzeźwej oceny poczynań danej grupy społecznej.
Zgłoś
lysymisio6969 2024-11-20, 17:18
Toooomek napisał/a:

Poglądy polityczne nie legitymizuja popieranie głupoty ani tez nie uniemożliwiają trzeźwej oceny poczynań danej grupy społecznej.

tylko gdzie ty tam widziałeś myśliwych..?? najprawdopodobniej nie byłeś trzeźwy a najebany jak to oglądałeś.. więc co ty o trzeźwości pierdolisz.. alkoholiku..
Zgłoś
bogdanboner 2024-11-21, 10:43
ludlu napisał/a:

Ale pierdo*** pokaż papiery jak nie masz to bierzesz do papy, a nie Ty i tak bierzesz codziennie.
Nikt nie dopuści do egzaminu bez badań lekarskich i nie ma wewnętrznego instruktażu tylko staż 😂

Jeżeli chodzi o sport/kolekcje które robisz przez PZSS nie przez KWP jebany kasztanie, to jedyne co musisz mieć do egzaminu to, minimum miesiąc członkostwa w klubie, i papier o przejściu instruktażu z zakresu posługiwania się bronią z dowolnej strzelnicy, następnie pierdolony cwelu masz lekarza orzecznika zwykle w dzień egzaminu, który daje Ci papierek że jesteś zdolny do podejścia do w/w, po zdanym egzaminie teoretycznym i praktycznym, zapierdalasz do psychiatry/psychologa/okulisty i orzecznika po kwity które następnie wysyłasz do WPA KWP wraz z licencją i patentem, sklejaj pizde cwelu, jak nie masz o tym pojęcia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem