📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
mygyry napisał/a:
Nie ma to jak nagrać i wrzucić sobie do neta dowody na przestępstwo...
Człowiek pewnie nie śpi nocami, pędzi, aby za darmo przekazać w różne miejsca, bo są braki środków dezynfekujących, a Ty o jakimś przestępstwie...
Kretyn, to fakt. Ale trzeba przyznać, że ma rozmach, a traktowanie jako przestępstwo produkcję alkoholu na własny użytek to jest tak głupie, że nawet nie chce mi się tego komentować.
MenSa napisał/a:
Kretyn, to fakt. Ale trzeba przyznać, że ma rozmach, a traktowanie jako przestępstwo produkcję alkoholu na własny użytek to jest tak głupie, że nawet nie chce mi się tego komentować.
Jest tak traktowane, bo przecież Państwo musi zarabiać na akcyzie grube miliardy...a tak na marginesie, to koleś się konkretnie wpierdolił tym nagraniem, na własne życzenie.
To że pędzi - Ok ,że ma rozmach - dalej Ok , ale że to nagrywa i wrzuca do netu to już kretyn ..
Z takimi zapasami to chłopak nie zginie i przetrwa przepije każda apokalipsę
Mogę numer do dekoratora wnętrz?
Dla siebie to możesz i rafinerie Wódki otworzyć,
Na sadistic'u cała prawda !!!
A taki chuj.: "W sprawie jednak wypowiedział się Sąd Najwyższy, rozwiewając wątpliwości.
Znamiona przestępstwa określonego w art. 12a ust. 1 ustawy z dnia 2 marca 2001 r. o wyrobie alkoholu etylowego oraz wytwarzaniu wyrobów tytoniowych (Dz. U. Nr 31, poz. 353 ze zm.) wypełnia również wyrabianie alkoholu etylowego na własny użytek."
Wino i piwo czy cydr możesz sobie pędzić za resztę bekniesz a jak jakiś wioskowy pijaczek powie, że lubi sobie od ciebie kupić to już całkiem dupa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów