Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trudzisz się, starasz, wychowujesz, kochasz a taki niedojda wachlochrup starszak, w najmniej spodziewanym miejscu i czasie w sekundę z Matrixa potrafi się wypisać... (sandały łoba spadły) ech, ciężkie jest życie rodzica.

Waflokruchy są gumowe.Spadał bezwładnie, jak naj🤬y.Chociaż wyglądało to groźnie ,może się wyliże.I zacznie patrzeć, gdzie lezie...
Lol te małe dzieci to ostatnio same niedojdy.
Masakra normalnie. Dobrze że nie mam dzieci, i nie muszę się z nimi męczyć.
Masakra normalnie. Dobrze że nie mam dzieci, i nie muszę się z nimi męczyć.
Prosty napisał/a:
Haha zj🤬 się ze schodów haha
ach, te stare dobre czasy w przedszkolu

a bo mało to razy się ze schodów zj🤬o

podpis użytkownika
poker better than life
Nome napisał/a:
ach, te stare dobre czasy w przedszkolu
No zawsze banan na mordzie a ty ban na dragi już?
janusz_biznesu napisał/a:
Waflokruchy są gumowe.Spadał bezwładnie, jak naj🤬y.Chociaż wyglądało to groźnie ,może się wyliże.I zacznie patrzeć, gdzie lezie...
C🤬ja tam zacznie. Potem ten k🤬 jeszcze zacznie wsiadać na pojazdy imbecyl j🤬y. Choć może nie zj
Sp🤬oli sobie jeszcze do tego czasu wątroby, nerek i serca to się w koncu na coś przyda
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie