No ale to przecież teoria spiskowa. Parlament brytyjski
p................n
2024-07-11, 13:55
Juz nie Wielka, już nawet nie Brytania.
Przecież słowo allah oznacza dokładnie Bóg wiadomo "ten ciapaty" ale nie jest to nazwa własna(jako jego imie). Ciapata pani się uparła że nie powie God bo jej się kojarzy z chrześcijańskim bogiem to sobie za allah🤬je.
No i powoli przejmują kraj od środka.
Z Londonistanu zwiewają Anglicy, Polaci i Litwini, teraz to już ciapacka kolonia, na ulicach syf, zaniżone stawki w pracy i kosmiczna drożyzna, nigdy więcej do tego syfu...
@Kormork: Ok, ale ona jest w Wielkiej Brytanii, nie powinno być czasem tak że to ona musi się dostosować? I co to za głupi argument że allah znaczy bóg? Jes w angielskim kraju i powinna używać ich ojczystego języka a nie wplatać swoje słowa z gówno-stanu. Chciałbym zobaczyć odwrotną sytuacje w krajach Arabskich
rownie dobrze mogla by powiedziec wprost" w imie najwiekszego kozojebcy bede wierna krolowi, tak mi dopomoz koza czy kebab["
Haaaa tfuuuuu j🤬e rasistowskie brazowe scierwo. wyp🤬alac na pustynie wielbic kozojebcow a nie tam gdzie dobrobyt i zasilki......
Dobrze powiedział mój Św. P. dziadek : wszystkie religie tego świata do jednego wora i spalić. Wymysł j🤬ych obrzezanych kosmitów.
Kormork napisał/a:
Przecież słowo allah oznacza dokładnie Bóg wiadomo "ten ciapaty" ale nie jest to nazwa własna(jako jego imie). Ciapata pani się uparła że nie powie God bo jej się kojarzy z chrześcijańskim bogiem to sobie za allah🤬je.
A ten koran jak wytłumaczysz?
Ale mnie to cieszy że te stare k🤬y jakimi są Anglia i Francja w końcu zapłacą za swoją nikczemności i się zwiną z świata.
No chyba logiczne jest że się przysięga na boga którego się wyznaje bo inaczej przysięga nie miałaby sensu. Z drugiej strony i tak nie ma sensu bo żadnego boga nie ma.
Kormork napisał/a:
Bzdura. A baba, jak zwykle głupia, jak jak ten jej srallach.
wygląda jakby nie umiała się podpisać
smc
2024-07-11, 17:21
Jak na nią patrzę, zaczynam rozumieć dlaczego u nich nie mają żadnych praw...