📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to nietoperz
jak dobrze że są napisy
Bardzo fajnie. Wilk, lew to zwierzęta które lubię najbardziej.
Niestety do kurwy w Polsce ni chuja nie udomowię.
Niestety do kurwy w Polsce ni chuja nie udomowię.
Nie istotne czy to pies, wilk czy kurwa łoś. istotne jest to że są ludzie, którym zależy na życiu. I nie musi być to być życie ludzkie... Ogromny szacun.
Kiedy wyciagneli go z wody nie oddychal i nie bilo mu serce
Po 10-eciu minutach "powrocil" do zycia
Po 10-eciu dniach wrocil do normalnej kondycjii
tak, to wilk z parku Monte Adone (okolo 100 km na pld od Bolognii)
Po 10-eciu minutach "powrocil" do zycia
Po 10-eciu dniach wrocil do normalnej kondycjii
tak, to wilk z parku Monte Adone (okolo 100 km na pld od Bolognii)
Tymczasem w Polsce:
Żeby nie było za słodko. To zdjęcia ze schroniska w Jeleniej Górze znalezione dzisiaj na prw.pl
Żeby nie było za słodko. To zdjęcia ze schroniska w Jeleniej Górze znalezione dzisiaj na prw.pl
Na początku tak biednie patrzy na tych ludzi. Pewnie sobie myślał "co jest, kurwa? Jakaś jebana wystawa? W jaja mi zimno! Wyciągnijcie mnie!"
Alfurbar napisał/a:
Znaleziony w lesie przypadkiem wilk ma lepszą opiekę medyczną niż amerykanie Niech żyje kapitalizm!!!
płacisz ubezpieczenie - leczą cie, nie płacisz - też wyleczą, ale będziesz musiał zabulić. Proste. Nic za darmo nie ma.
Nie wiem dlaczego wszyscy tak pierdzielą na system opieki w Stanach - tam przynajmniej masz możliwość wyboru pakietu ubezpieczeniowego i co za tym idzie ile będziesz płacił. A Polsce? - jak mówi stare wojskowe powiedzonko: chujowo, ale jednakowo.
Dlaczego zarabiając, załóżmy, 10tyś zł ( i odprowadzając odpowiednio dużo na Fundusz) jestem leczony tak samo i w takich samych warunkach jak ten, co zarabia 1tyś zł i odprowadza odpowiednio mniej? Odezwą się głosy - bo sprawiedliwość i równość społeczna. Tak, dla tego biedniejszego - bogatszy może czuć się pokrzywdzony. Bo w takim razie płaci i za siebie, i za biednego. Ktoś powie: "ma pieniądze, niech płaci dodatkowo za prywatne leczenie". OK, tylko po co wtedy mu płacić obowiązkowy Fundusz ...?
Ehh, a mi zostało jeszcze 5mieś w kolejce na tomograf głowy ... a czekam od stycznia. Szkoda słów ...
Jest to Wilk. Napisane było "Lupo", a z historii rozszerzonej pamiętam, starożytnych rzymian i ich posążek "Lupa" - "Wilczyca", więc napewno jakieś powiązanie to ze sobą ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów