Wymagany angielski na poziomie żółtego emigranta...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wymagany angielski na poziomie żółtego emigranta...
Ja pierdole wrzucajcie jeszcze większe gówna na sadola. Koniec świata.
SQT napisał/a:
Ja pierdole wrzucajcie jeszcze większe gówna na sadola. Koniec świata.
Napisał sadysta, którego dorobek to słownie jeden temat, o waleniu kutasa do melodii Que Sera Sera
Fajne i pozytywne. Taki gest niewiele nas kosztuje, a komus poprawi dzien/tydzien albo i da nadzieje na zycie.
i chuj
i chuj
sylwusiex napisał/a:
Napisał sadysta, którego dorobek to słownie jeden temat, o waleniu kutasa do melodii Que Sera Sera
I co to ma do rzeczy ? Jak mają takie chujnie być tutaj to lepiej nic nie wrzucać bo niby czym się teraz sadistic ma różnić od kwejkó srejków. No ale wybaczam Ci bo jesteś tylko kobietą.
prawie się popłakłem,urzekła mnie jego desperacka próba zaruchania tej loli
tort na rohypnolu ?
*sypki drift po blacie*
Nie pasuje ci? Scroluj dalej i nie rób zadymy, bo to nie jest portal stworzony specjalnie z myślą o tobie.
mieszalniapasz napisał/a:
Kurwa to jest Sadol czy Koncert Życzeń?
SQT napisał/a:
I co to ma do rzeczy ? Jak mają takie chujnie być tutaj to lepiej nic nie wrzucać bo niby czym się teraz sadistic ma różnić od kwejkó srejków. No ale wybaczam Ci bo jesteś tylko kobietą.
sadistic.pl/historycznie-i-dokumentalnie-vf45.htm
Macie link i wypierdalajcie na sadol dla prawdziwych "menszczyzn".
Co do filmiku to zajebisty, kitajce maja talent do takich filmików, które łapią za serce jak żyd za portfel.
SQT napisał/a:
Jest chyba różnica pomiędzy "słitaśnym kotkiem" a historią z życia, tym bardziej nacechowaną emocjonalnie.
A nie tylko ćpanie, sranie i ruchanie.
Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
kurwa, wchodzę na sadistica, żeby odreagować, żeby zobaczyć jakiegoś zabijanego zwierzaka przez inne zwierzę, żeby pośmiać się z ludzi, a odtwarzam filmik który mnie wzrusza, no pojebani.
nie jestem żółty nie jestem emigrantem uczyłem się rosyjskiego całe życie mój angielski kończy się na nigger fuck oł je fuck mi i nie czaję kontekstu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów